2777
2789

لطفاً از تجربیاتتون بگین واقعا حقوق بازنشستگی میدن ؟ یا نه ؟ بیمه پاسارگاد خوبه یا بیمه های دیگه؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

چه تایپیک مفیدی عزیزم بی زحمت لایکم کن منم بیام بخونم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنان خانه دار‌تامین اجتماعی چند تا نرخ داره که شامل هزینه درمان میشه یا نمیشه با توجه به نرخی که انتخاب میکنی و اینکه بله حتما بازنشستگی داره و قطعا ارزش داره همه ما هزینه های الکی زیاد میکنیم اینهمه خرج آرایش و لباس و رستوران و … به بیمه که میرسه متاسفانه آینده نگر‌نیستیم و دلمون نمیاد پول‌بدیم 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اصلا خوب نیست چون تورم درایران وجود داره... من داشتم پشیمون شدم همون پول رو قلک میزاشتم بهتربود.

اتفاقا بخاطر تورم منطقی تره شما الان این پولو بریزی تو قلک سی سال دیگه همینو‌برمیداری‌در صورتیکه تامین با حقوق همون سی سال دیگه بازنشسته ات میکنه 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
زنان خانه دار‌تامین اجتماعی چند تا نرخ داره که شامل هزینه درمان میشه یا نمیشه با توجه به نرخی که انت ...

پاسارگار بیمه ایران خوب نیستن ؟اونا ماهانه کمتر میگیرن حق پرداخت بیمه رو ، برا همین پرسیدم

اتفاقا بخاطر تورم منطقی تره شما الان این پولو بریزی تو قلک سی سال دیگه همینو‌برمیداری‌در صورتیکه تام ...

مگه هر سال حقوق بازنشسته ها بیشتر نمیشه؟

اتفاقا بخاطر تورم منطقی تره شما الان این پولو بریزی تو قلک سی سال دیگه همینو‌برمیداری‌در صورتیکه تام ...

من با خیلی کسایی که خودشون دفتر بیمه داشتن صحبت کردم خودشون این کار رو نمیکنن.از من گفتن بود دوستان .اقتصادایران اصلا سالم نیست ماهیانه پولی ک بهسون میدین چندسال بعد پولی ک بهتون میدن اتقدر ناچیزه ...گفتن از من بود 

پاسارگار بیمه ایران خوب نیستن ؟اونا ماهانه کمتر میگیرن حق پرداخت بیمه رو ، برا همین پرسیدم

من از اونا خبر ندارم تامین رو چون خودم کارمند تامینم اطلاع دارم 

مگه هر سال حقوق بازنشسته ها بیشتر نمیشه؟

خب منم همینو میگم