2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ششم

242 بازدید | 9 پست

خانوما ۵ هفته و شش روزمه دیرزو خیلی سرپا بودم کمر درد گرفتم شبش دو سه تا لکه قهوه ای کم رنگ دیدم امروز صبحم یه لکه کمی دیدم خطرناکه ؟

کسی بوده تو هفته شش لک دیده باشه؟

پروژسترونم چون هنوز نمیدونم قلبش تشکیل شده یا نه میگن استفاده نکنید که اگه قرار سقط شه محکمش نکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوبی، توی یه تاپیک مال چندسال قبل دیدم نوشتی پنج ساله ولوودینیا داری، درمان شدی؟؟؟ چه علا ...

واسه من سوزش دایمی هست ولی باهاش کنار اومدم تقریبا مشکلم حل شده مثلا سوزشم از ده دویا سه هست که با تلقین سعی میکنم کنترلش کنم این بیماری رابطه با استرس و تلقین داره بگو ندارم و خوب میشم .الان یه گروه داریم بعضیا با پرگابالین و دولکستین که قرصای اعصابن و فیزیوتراپی خیلی بهتر شدن یک نفرم کامل خوب شده.شما سوزش داری؟

واسه من سوزش دایمی هست ولی باهاش کنار اومدم تقریبا مشکلم حل شده مثلا سوزشم از ده دویا سه هست که با ت ...

ممن سیزده ساله سوزش دارم بشدت و موقع ادرارم دارم که کشت دادم عفونت نداشتم وسونو شکم ولگن هم دادم همه چی نرمال بود واینکه مجردم و تاحالا دکتر نرفته بودم چون تو ده سالگی یه ضربه خورد به واژن از ترس وحماقت به مامانم نگفتم وکلا از همه چی بریدم و همه زندگیم با ترس واسترس شدید گذشت ومیگذره ونمیدونستم بکارت چیه فقط با خودم گفتم اونجام پاره شده ونباید مامانم بفهمه همه زندگیم با ترس گذشت واینکه دیگه عادت کرده بودم به این تا چندوقت که رفتم دکتر داروی عفونت قارچی بهم داد اما خوب نشدم حتی زره والبته امیدی نداشتم بعد سیزده سال خوب شم من ترشح هم دارم به رنگ سفید نه روشن  

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
ممن سیزده ساله سوزش دارم بشدت و موقع ادرارم دارم که کشت دادم عفونت نداشتم وسونو شکم ولگن هم دادم همه ...

عزیزم بگردم همین استرسا اعصاب اونجارو حساس کرده  باید قوی باشی چون این خود خوریا هیچیو تغییر نمیده واونیکه سوزشو تحمل میکنه تویی پس باید روی ذهنت بیشتر کار کنی  دکتر  روانپزشک باید بری که این بیماریو میشناسه.ماهم یه گروه ۲۰ نفره داریم که همدردیم اگه خواستی شمارتو بده ادت کنم .کدوم شهری عزیزم؟

عزیزم بگردم همین استرسا اعصاب اونجارو حساس کرده باید قوی باشی چون این خود خوریا هیچیو تغییر نمیده و ...

باشه عزیزم درخواست میدم قبول کن اونجا شماره میدم، کاش عفونت نباشه اخه ترشح هم همیشه دارم وسفیده وگرنه دردشو تا عمر دارم تحمل میکنم😭

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺