2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجور مواقع باید فقط از روانشناس کودک کمک بگیری

خیلی کار بدی کردی دوباره شیر دادی. کار رو باز سخت تر کردی

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
شما میشناسی معرفی کنی؟

نه عزیزم متاسفانه من نمیشناسم

ولی توی همین سایت هم یه بخشی داره نوشته روانشناس کودک

فک کنم یه هزینه ایی پرداخت میکنی بعد انلاین باهاشون ارتباط میگیری مشاوره میدن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
آنقدر بچه بد لجیه از بچگیش سر همه چیش ماجرا داشتم خیلی اذیتم کرد بخدا از زندگی سیرم کرده ‌‌،پسرم هشت ...

یه قطره هست باید از داروخانه بگیری بگو برای از شیر گرفتن بچه می‌خوام بهت میدن یه قطره تلخه اونو باید بزنی نوک سینت مطمئن باش دیگه بچت برای شیر خوردن نمیاد سراغت من مامانم رو داداش کوچیکم این کارو کرد قبل از اونم هرچی بقیه گفتن امتحان کرده بود جواب نداده بود ولی این خوب بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍