2777
2789
عنوان

اموزش حلوا کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 25 پست
اینجا دستور بزار لطفا

گذاشتم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلوا عربی این حلوا حالت کشدار داره و بافت نرمی داره و رنگش تقریبا طلایی روشنهو چون توش شیرخشک داره ...

مرسییی ولی موادش رو نداریم بخوام الان درست کنم🥲

مثل شیر خشک و شیره انگور و اینا. اموزش ساده ترشم هست؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
مرسییی ولی موادش رو نداریم بخوام الان درست کنم🥲مثل شیر خشک و شیره انگور و اینا. اموزش ساده ترشم هست ...

حلوا عربی این شکلی درست میکنن اگر میخوای فقط آرد سبوس دار گندم یا حالا هر نوع آرد گندمی رو کلا جایگزین ش کن مثلا ب جاش ۳ تا لیوان آرد گندم ک بهتره برای حلوای معمولی سبوس دار باشه مثل آرد سنگگ ، دیگه چون شیرخشک هم نداره گلوله گلوله نمیشه آسیاب کن نمی خواد ولی این حلوا عربی ک برات دستورش گذاشتم عالی خیلی خوشمزه س من هر وقت درست کردم هر کی خورد عاشقش شده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
خیلی گرفتاری و مشکلات دارم...از فقر و بیکاری گرفته تا بی پناهی و اسیر ظالما شدنخیلی ناراحتم خیلی در ...

عزیزم مطمئن باش خدا جوابشونو میده ولی نمیتونی یه راهی برای خودت پیدا کنی مثلا دانشگاه بری شهر دیگه یا حتی مهاجرت کنی؟  یواشکی کاراتو انجام بدی و بی خبر مهاجرت کنی. میدونی که دختر بالای هیجده سال براب خروج از کشور نیازی به اجازه پدر نداره. یا نمیشه با اورژانش اجتماعی تماس بگیری اونا من دیدم میان کمک میکنن شاید حتی جای خواب بدن. شمارشون 123 هست

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
در چه مرحله ای آسیاب بشه منظورت الک کردنه

یک بار ک تفت دادی خواستی از رو گاز برداری الک میکنی گلوله گوله ها میاد داخل الک اونا رو آسیاب میکنی تو ی مایتابه کوچیک دوباره تفت میدی بعد ب بقیه آردت اضافه میکنی چون شیرخشک داره حتما گلوله میشه 

حلوای من به روش خودم درست مبکنم حیلی خوشمزه و مقوی

یکقاشق بابونه میجوشونم صاف میکنم بعد شکر و نبات و زعفرون و هل و گلاب و یکقاشق شیره انگور  میریزم(شریتش) 

آرد الک میکنم تفت میدم کمی بعد روغن جامد میریزم تفت میدم تا به رنگ  نخودی تیره دربیاد یکساعت تفت میدم 

بلد یکقاشق آرد برنج و یکقاشق آرد تخودچی و یکقاشق سویق مخلوط میریزم 

ارده کنجد یکقاشق و روغن مایع و کره و مغز آفتابگردون یکقاشق کوبیده شده و دارچین و زنجبیل میریزم مخلوط شد 

میزارم پایین ، شریت کم کم اضافه میکنم و میزارم رو گاز جمع بشه حالت گهواره بشه 

حلوام قهوه ای خوشرنگ میشه