آرد ها رو خوب مخلوط می کنیم تا به خورد هم برن
بعد الک می کنیم
تابه با سایز متناسب با حجم آرد رو روی گاز با اندازه شعله مناسب با حرارت ملایم میذارم یکی دو دقیقه تابه مون که داغ شد آرد رو میریزیم توش تند تند باید هم بزنیم چون آرد های غیر گندم مخصوصا شیرخشک زود می سوزه با کفگیر یا لیستک البته کفگیر داخل شیاردار بهتره چون راحت میشه گلوله گلوله ها رو با پشتش صاف کرد تا زمانی ک رنگ آرد عوض شه (برای حلوا عربی کرمی رنگ باید بشه) و بو آرد بلند شه به اصطلاح و بلند شدن بخار از تابه رو ببینیم و دیگه بو خامی نده، به هم زدن و تفت دادن ادامه می دیم کف تابه وقتی داریم هم می زنیم با کفگیر رد قهوه ای رنگ متوسط باید به جا بذاره( اگه دیدیم قهوه ای پررنگ شد سریع باید از رو حرارت برداریم تو ی ظرف دیگه بریزیم آرد رو چون بیشتر از این بمونه می سوزه) ،
بعد از خاموش کردن تابه از رو حرارت برمیداریم و کمی
سرد که شد الک می کنیم دوباره
اونایی که گلوله گوله شده
داخل آسیاب میریزم پودر که شد جدا تو یک تابه کوچک
تفت میدیم (اگر ریز بود گلوله ها با پشت قاشق فلزی هم میشه از داخل الک پودر کرد و نیازی به آسیاب کن نیس )تا خامی ش گرفته شه سرد که شد الک کرده به مابقی آرد اضافه می کنیم
برای شهد آب و شکر و شیره انگور رو حرارت متوسط گذاشته کمی هم زده میذاریم (اگر مداوم هم بزنیم آب و شکر رو با هم شربت ما شکرک میزنه ) تا جایی که حل شه شکر و یکی دو قل ریز بزنه فقط نباید بذاریم کامل بجوشه که آب تبخیر شه حالا هل گلاب و زعفران را اضافه می کنیم هم زده تا باز یکی دو قل ریز بزنه بعد خاموش کرده روش یک چیزی میذاریم تا عطرش نپره حداقل ۲۰ دقیقه نیم ساعت در این حالت شهد باید بمونه بعد مصرف شه تا کامل هل عطرش بهش درآد، (شهد هنگام اضافه کردن نباید دماش حالت سرد یخچالی داشته باشه ولی باید از حرارت افتاده باشه خنک شده باشه تا گلوله گلوله نشه ) بهتره تابه رو حتما دوباره بشوریم و خوب خشک کنیم تا گلوله ها از قبل مونده و آردهای چسبیده به دیواره ها کنارش نباشه