2777
2789
عنوان

اموزش حلوا کی بلده

290 بازدید | 25 پست

بچه ها کی بلده حلوا درست کنه اموزششو بهم یاد بده

از این حلوا قهوه ایی خوشمزه ها که نمیدونم اسمش چیه

من سنم کمه تاحالا تجربه اشپزی نداشتم ولی امروز میخوام درست کنم این حلوا رو. لطفا اگر بلدید بگید❤

نت سرچ کردم دستور های مختلف اورد گیج شدم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

حلوا عربی عالیه دستورش میخوای برات بفرستم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکجون عزیزتون هر کی پیاممو می بینه دعا کنه حاجت روا شم😭

عزیزم برات دعا میکنم حتما. حاجتت چیه دوس داری بگی؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
حلوا عربی عالیه دستورش میخوای برات بفرستم

اره میشه بفرستیییی دستت درد نکنه ممنونم❤

اره میشه بفرستیییی دستت درد نکنه ممنونم❤

خواهش می کنم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

اگه میخوای قهوه ای شه بیشتربایدآردشوتف بدی رنگش عوض شه هرچه بیشترتیره تر

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

سلام

اگر اپلیکیشن بله داری عضو کانال یادداشت‌های خانه‌داری مامان‌بانو شو.

آموزش انواع حلوای تجربه شده رو گذاشته.

ble.ir/join/MTRlMzA5Yz

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

حلوا عربی   

این حلوا حالت کشدار داره و بافت نرمی داره و رنگش تقریبا طلایی روشنه

و چون توش شیرخشک داره تقریبا ۱/۳ آرد هنگام گرفتن خامی حتما گلوله گلوله میشه 

و  نیاز به آسیاب کن داره 

آرد سفید قنادی نشاسته ذرت شیرخشک قنادی 

از هر کدام ۱ لیوان

نان تارت به میزان لازم

کره 100 گرم روغن مایع ۲/۳  لیوان 

برای شهد

شکر سفید یا قهوه ای ۲ لیوان

شیره انگور سیاه نصف لیوان

عرق هل ۱/۴ لیوان یا عصاره هل ۶ قطره یا پودر هل اصل 

یک و نیم ق چ 

گلاب کاشان  نصف لیوان یا ۱/۴ لیوان گلاب دوآتیشه

آب ۳ لیوان 

زعفران دمی سرگل ۳ ق غ

آرد ها رو خوب مخلوط می کنیم تا به خورد هم برن  

بعد  الک می کنیم

تابه با سایز متناسب با حجم آرد رو روی گاز با اندازه شعله مناسب با حرارت ملایم میذارم یکی دو دقیقه تابه مون که داغ شد آرد رو میریزیم توش تند تند باید هم بزنیم  چون آرد های غیر گندم مخصوصا شیرخشک زود می سوزه  با کفگیر یا لیستک البته کفگیر داخل شیاردار بهتره چون راحت میشه گلوله گلوله ها رو با پشتش صاف کرد تا زمانی ک رنگ آرد عوض شه  (برای حلوا عربی کرمی رنگ باید بشه) و بو آرد بلند شه به اصطلاح و بلند شدن بخار از تابه رو ببینیم و  دیگه بو خامی نده، به هم زدن و تفت دادن ادامه می دیم کف تابه وقتی داریم هم می زنیم با کفگیر رد قهوه ای رنگ متوسط  باید به جا بذاره( اگه دیدیم قهوه ای پررنگ شد سریع باید از رو حرارت برداریم تو ی ظرف دیگه بریزیم آرد ر‌و چون بیشتر از این بمونه می سوزه) ،

بعد از خاموش کردن تابه  از رو حرارت برمیداریم و کمی  

سرد که شد الک می کنیم دوباره

اونایی که گلوله گوله شده 

داخل آسیاب میریزم پودر که شد جدا تو یک تابه کوچک 

تفت میدیم (اگر ریز بود گلوله ها با پشت قاشق فلزی هم میشه از داخل الک پودر کرد و نیازی به آسیاب کن نیس )تا خامی ش گرفته شه سرد که شد الک کرده به مابقی آرد اضافه می کنیم 

برای شهد آب و شکر و شیره انگور رو حرارت متوسط گذاشته کمی هم زده میذاریم (اگر مداوم هم بزنیم آب و شکر رو با هم شربت ما شکرک میزنه ) تا جایی که حل شه شکر و یکی دو قل ریز بزنه فقط نباید بذاریم کامل بجوشه که آب تبخیر شه  حالا  هل گلاب و زعفران  را اضافه می کنیم هم زده تا باز یکی دو قل ریز بزنه بعد خاموش کرده روش یک چیزی میذاریم تا عطرش نپره حداقل ۲۰ دقیقه نیم ساعت در  این حالت شهد باید بمونه  بعد مصرف شه تا کامل هل عطرش بهش درآد، (شهد هنگام اضافه کردن نباید دماش حالت سرد یخچالی داشته باشه ولی باید از حرارت افتاده باشه خنک شده باشه تا گلوله گلوله نشه ) بهتره تابه رو حتما دوباره بشوریم و خوب خشک کنیم تا گلوله ها از قبل مونده و آردهای چسبیده به دیواره ها کنارش نباشه

حالا تابه رو روی گاز گذاشته شعله کم ۲-۱ دقیقه صبر می کنیم تابه داغ شه بعد آرد رو اضافه کرده 1-2 دقیقه هم زده حالا روغن مایع به صورت پخش می ریزیم فقط یک جا نریزیم  در همه جاها اضافه بشه بعد کره به دما محیط رسیده و به ابعاد کوچک  بریده شده و  اضافه می کنیم در جاهای مختلف آرد و مدام هم میزنیم تا کره کامل آب شه و روغن و کره به خورد کل آرد بره و با پشت قاشق گلوله ها رو صاف می کنیم حالا شهد رو از رو صافی اضافه می کنیم (شربتمون موقع اضافه باید خنک شده باشه) در دو سه نوبت یا چند نوبت اضافه می کنیم  هر بار  یکی دو دور هم می زنیم با پشت کفگیر صاف می کنیم تا گلوله نشه بعد سریع دوباره ادامه شهد رو اضافه می کنیم حالا حلوا رو اونقدر هم می زنیم از وسط و  به صورت چرخشی و عقربه وار و با پشت قاشق گلوله ها رو صاف می کنیم تا حلوا  تو وسط تابه جمع بشه البته در این حالت نه باید شل باشه نه سفت اگر سفت شه نمیشه ماسوره زد باید لطیف و کشدار باشه  و دیگه به دیواره های تابه نچسبه وقتی با کفگیر برداشتیم و بالا بردیم کفگیر رو تیکه تیکه ازش نریزه  بعد حرارت رو خاموش کرده باز ۲-۳ دقیقه هم میزنیم بعد حالت گهواره ای تابه رو تکان داده تا حلوا ب روغن بیفته و به خودش شکل بگیره بیاد وسط تابه کلا، سرد که شد با استفاده از ماسوره سری شکوفه داخل نان تارت هامون می زنیم

عزیزم برات دعا میکنم حتما. حاجتت چیه دوس داری بگی؟

خیلی گرفتاری و مشکلات دارم...

از فقر و بیکاری گرفته تا بی پناهی و اسیر ظالما شدن

خیلی ناراحتم خیلی در حقمون ظلم شده و میشه و تهمت بهمون زدن و آبرومونو میبرن از خدا میخوام انشالله سلامتی و آبروشونو از دست بدن این ظالما..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...