2777
2789

بچه ها فردا زایمانمه تو بیمارستان امام علی کرج 

سزارینی ام

کسی تا حالا اونجا زایمان کرده 

راضی بودین؟

بنظرتون ساعت چند برم 

من تهرانم خالم اونجا زایمان کرده ۶ سال پیش میگفت خوب بوده خودت خواستی سز بشی یا تجویز پزشک بود

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کرجی نیستم

ولی برات دعامیکنم که زایمان خوبی داشته باشی

استرس نداشته باش وبه این فکرکن تاچندساعت دیگه کوچولویه نازت سالم وسلامت توبغلته❤

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من تهرانم خالم اونجا زایمان کرده ۶ سال پیش میگفت خوب بوده خودت خواستی سز بشی یا تجویز پزشک بود

من دومین بچمه

اولی سزارین اختیاری بودم 

اینم باید سزارین باشه

بنظرت ساعت چند برم 

عزیزم من کرجی نیستمولی برات دعامیکنم که زایمان خوبی داشته باشیاسترس نداشته باش وبه این فکرکن تاچندسا ...

وای ان شاءالله خیلی هیجان دارم

استرس هم دارما اما ن زیاد 

بیشتر مشتاقم

مرسی گلم فدایی داری❣

خواااهشن بگو سزارین انتخابی هزینش چقددمیشه ❓من ایلامم❓ولی میخام بدونم هزینه سزارین چقد میشه ❓

سلام عزیزم خوبی 

من دومین بچمه 

اولین شکمم سزارین اختیاری بود ک ۳ سال و نیم پیش بود زیر میزی ب دکتر ۳ تومن دادم 

پول بیمارستانمم شد ۶ تومن

یعنی سر جمع ۹ تومن

بیمارستانمم خصوصی بود

من دومین بچمهاولی سزارین اختیاری بودم اینم باید سزارین باشهبنظرت ساعت چند برم

گفتن ساعت چند بیا؟ 

ی ساعت دیرتر برو بسلامتی انشالله 

بچه تون چیه؟ قبلی چی بود 

انشااله سالم و راحت زایمان میکنی

گفتن ساعت چند بیا؟ ی ساعت دیرتر برو بسلامتی انشالله بچه تون چیه؟ قبلی چی بود انشااله سالم و راحت زای ...

چیزی نگفتن ک ساعت چند برم بخاطر همون از شما میپرسم

نی نیمم دخمله

اولیمم دخمله

سلام عزیزم خوبی من دومین بچمه اولین شکمم سزارین اختیاری بود ک ۳ سال و نیم پیش بود زیر میزی ب دکتر ۳ ...

الان چقدره هزینه بیمارستانتون؟ مشهدکه خصوصیاش زده بالادیگه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چیزی نگفتن ک ساعت چند برم بخاطر همون از شما میپرسمنی نیمم دخملهاولیمم دخمله❣

خب بایدمیپرسیدی حالاصبح زنگ بزن بیمارستان

چیزی نگفتن ک ساعت چند برم بخاطر همون از شما میپرسمنی نیمم دخملهاولیمم دخمله❣

منم ی خواهر دارم خواهر داشتن خیلی حس خوبیه😍😍😍دوتا فرشته