2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه 😢

234 بازدید | 34 پست

تروخدا بگین چیکار کنم بچم یک سال و یک ماهشه مریض شده گلوش چرک کرده تب میکنه هرکاریش میکنم دارو نمیخوره اصن تا میام دارو بهش بدم انقدر گریه میکنه بالا میاره ینی به زورم بهش میدم اخرش همشو بالا میاره الان چند بار مجبور شدم شیاف بزنم براش ولی دکتر گفت شیاف زیاد بزنی زخم میشه پشتش😓

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چرک خشک کن ک شیاف نداره.با سرنگ بریز ته حلقش

شایف برای تبش میگم 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
بخوابونش تو خواب بهش دارو بده .. تب داره پاشویه ش کن .ولی حتما باید دارو رو بخوره

تو خواب ؟بعد قورت میده ؟ نمیپره گلوش؟

شربت طعم دار بده یا با شکر قاطی کن خونسردیتو حفظ کن

اصن من نمیدونم از کجا میفهمه داروعه با کلی ترفند و اینا میخوایم گولش بزنیم میفهمه 😔

تو خواب ؟بعد قورت میده ؟ نمیپره گلوش؟

من ب بچم تو خواب دارو دادم چندبار چون ساعتش می افتاد وقت خوابش . چیزی نشد .. میخوای شما دارو رو که دادی بعدش بهش شیر بده که اوناروهم بده پایین خیال خودتم راحتتره

میدونم.الان دارو چی بش میدی؟

الان که دکتر چرک خشک کن داد آزیترو با سیتیرزین و استامینفن پاراکید برای تبش و گفت اگر تبش پایین نیومد بروفن و دیگه اگر به هیچ صراطی نخورد شیاف استامینفن 

من ب بچم تو خواب دارو دادم چندبار چون ساعتش می افتاد وقت خوابش . چیزی نشد .. میخوای شما دارو رو که د ...

حالا امتحان میکنم ممنون عزیزم