یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم ۳ سال و نیمش که بود یهو لکنت گرفت و امسال میره اول بهتر نشد که هیچ بدترم شد
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
یه روز بیدار شد دیدم میخواد عموشو صدا کنه میگه ع ع ع ع عمووووو
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
انشالله خدا پسر شما رو هم شفا بده.خدا دلت رو شاد کنه بحق این شب ها
دورت بگردم عزیزم
همینطور مهدیار جان شمارو
خدا دل هیچ مادری رو خون نکنه به خاطر بچه اش
من که دیگه روانی شدم انقد غصه خوردم
فدات . خدا بهمون صبر بده. میدونم درکم میکنی. انشالله خدا خودش شفا میده. من بهش ایمان دارم.
۱۰۰ درصد
بچه من مثل بلبل حرف میزد یهو اینطوری شد من داغون شدم😭😭😭😭