2777
2789
عنوان

لکنت ناگهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۳ سال و نیمش که بود یهو لکنت گرفت و امسال میره اول بهتر نشد که هیچ‌ بدترم‌ شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ای وای.علتش چی بوده؟

نمیدونم والا

یه روز بیدار شد دیدم میخواد عموشو صدا کنه میگه ع ع ع ع عمووووو

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
انشالله خدا پسر شما رو هم شفا بده.خدا دلت رو شاد کنه بحق این شب ها

دورت بگردم عزیزم

همینطور مهدیار جان شمارو

خدا دل هیچ مادری رو خون نکنه به خاطر بچه اش

من که دیگه روانی شدم انقد غصه خوردم

دورت بگردم عزیزمهمینطور مهدیار جان شماروخدا دل هیچ مادری رو خون نکنه به خاطر بچه اشمن که دیگه روانی ...

فدات . 

خدا بهمون صبر بده. 

می‌دونم درکم می‌کنی. انشالله خدا خودش شفا میده. من بهش ایمان دارم.

فدات . خدا بهمون صبر بده. می‌دونم درکم می‌کنی. انشالله خدا خودش شفا میده. من بهش ایمان دارم.

۱۰۰ درصد

بچه من مثل بلبل حرف می‌زد یهو اینطوری شد من داغون شدم😭😭😭😭