2777
2789

قبول کردم باکسی ازدواج کنم که هیچ حسی بهش ندارم ولی خیلی دوسم داره خودم یکی دیگه رو میخوام اونم دوسم داره ولی قدرمو نمیدونه باهام خوب رفتارنمیکنه فک میکرد چون دوسش دارم تا عمر دارم پای اخلاق گندش می مونم هنوز خبرنداره خودش نمیخوامم بهش بگم قراره فردا پسرعمم که خواستگارمه واسم یه خط دیگه بیاره بدون اینکه حرفی بزنم یا خدافظی کنم قید عشقمو بزنم حتی از الان فکرشم داره قلبمو میسوزونه که قراره باکسی زندگی کنم که هیچ حسی بهش ندارم

قراره عقدو بزاریم واسه بعداز محرم صفر ولی بعداز هفت امام انگشتر میارن بنظرتون میتونم باهاش خوشبخت بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کردم باکسی ازدواج کنم که هیچ حسی بهش ندارم ولی خیلی دوسم داره خودم یکی دیگه رو میخوام اونم دوسم ...

نمیگم بمون ب پای کسی ک قدرتو نمیدونه ولی چرا همچین کاری کردی؟

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
قبول کردم باکسی ازدواج کنم که هیچ حسی بهش ندارم ولی خیلی دوسم داره خودم یکی دیگه رو میخوام اونم دوسم ...

والا نمیدونم خوشبخت میشی یا نه ولی میدونم احتمال خوشبختی با انتخاب منطقی خیلی بیشتر از انتخاب غیر منطقی و احساسیه

نمیگم بمون ب پای کسی ک قدرتو نمیدونه ولی چرا همچین کاری کردی؟

اینی که قراره باهاش ازدواج کنم پسرعمه خودشم خبرداره یکی دیگه رو دوس دارم ولی میگه کاری میکنم فراموشش کنی حتی بهش گفتم فک نکن باهام خوشبخت میشی فقط داری با یه جنازه متحرک ازدواج میکنی

اینی که قراره باهاش ازدواج کنم پسرعمه خودشم خبرداره یکی دیگه رو دوس دارم ولی میگه کاری میکنم فراموشش ...

ایشالا که خوشبخت بشی عزیزم

خیلی سخته واقعا خدا ایشالا کمکت کنه فراموش کنی

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
با کسی ک دوس تت داره خوشبخت میشی، ن با کسی ک دوسش داری

باید اینو با آب طلا بنویسی

خریت منو نکن لطفا

همینو بچسب

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اینی که قراره باهاش ازدواج کنم پسرعمه خودشم خبرداره یکی دیگه رو دوس دارم ولی میگه کاری میکنم فراموشش ...

دایی منم رفت خواستگاری یکی

یعنی مادربزرگم بدون اینکه به داییم بگه اول رفت خونشون اونام دیدن همه چیش اوکیه گفتن بیایید

ولی داییم چون خوشگل نیست دختره حال نکرد باهاش

فقط به خاطر موقعیت داییم بله داد

به داییم هم گفت که نمیتونم دوست داشته باشم

داییم گفت اون با من

خدا شاهده داییم هررررررررر کاری میکنه واسه زنش

دار و ندار زندگیش به نام زنشه

کللللا حرف ،حرف زنشه

بدون اجازه اون آب نمیخوره

تازه زنش بچه دارم نمیشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
بنظرت زن داییت باهاش خوشبخته؟عاشق شده الان؟

یه بار که دیدمش چون داییم کارش طوریه که یه وقتایی شب کاره و خونه نیست زنش میگفت وقتی نیستش دلم براش تنگ میشه

زنش وااااقعا داره عشق دنیارو میکنه

ای کاش منم به پسر عمه ام جواب رد نمیدادم

میمرد برام