2777
2789
عنوان

دیشب جن دیدم 🪽

369 بازدید | 20 پست

دیشب سرم تو گوشی بود داشتم فیلم میدیدم، لامپ‌های سالن خاموش بود یه لحظه چشمم افتاد به سالن چون در اتاق باز بود یه ثانیه یه آدم قد کوتاه دیدم ولی گفتم خطای دید بوده بخاطر نور گوشی و اینا بیخیالش شدم

بعد الان 

وای سایت امشب چقدر ترسناک شده

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اوقات روان آدم باعث اینجور اتفاقا میشه عزیزم شاید جن نبوده

اینه ها رو بپوشون و عود روشن نکن و چند روزه تو خونه قرآن پلی کن 

اگه اطراف خونتون کبوتر باشه نمیتونن بیان

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

گاهی اوقات روان آدم باعث اینجور اتفاقا میشه عزیزم شاید جن نبودهاینه ها رو بپوشون و عود روشن نکن و چن ...

اره من اول فکر کردم بخاطر نور گوشی توهم زدم خطای دیده ولی الان‌...

بی آزارن کاری ندارن بهمون که

😭😂 ببخشید اما ترس نداره ک

دآره واسه من خیلی داره الان

اساسا آدم ترسویی نیستم ولی امشب یجوربم کلا.

مثلا رفتم یه تاپیک دختره می گفت تو قبرستون یه پسری رو میبینه عین دوست پسرش بهش لبخندم می زنه

یعنی زهر ترک شدممم😂😩🫠

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

خپا نکشت داشتم پستتو میخوندم سر پسرم خورد ب بخاری گرومپپپپپ صدا کرد جفتک زدم رو هوا😂😂😂😑😑😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
دآره واسه من خیلی داره الاناساسا آدم ترسویی نیستم ولی امشب یجوربم کلا.مثلا رفتم یه تاپیک دختره می گف ...

😂😂

برات پیش نیومده ببینی برا همین می‌ترسی  من پیش اومده ک دستمو هم بگیرن برا همین خیلی نمی‌ترسم 

آره بعضی تاپیکا واقعا ترسناکه 🪽