2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی راضیش کنی جفتتون برین پیش روانشناس؟با رفتار و حرفای ضد و نقیضش داره دیوونت میکنه هی امیدوار به بهبود اوضاع میشی بعد باز ... اینجور ادامه پیدا کنه بچه هاتونم آسیب میبینن بخدا 

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نمیتونی راضیش کنی جفتتون برین پیش روانشناس؟با رفتار و حرفای ضد و نقیضش داره دیوونت میکنه هی امیدوار ...

خیلی گفتم برو‌مشاوره نمیدونم میره یا نه گفته میرم 

بیمار دو قطبیه باید دارو  بخوره اما نمیخوره 

خیلی گفتم برو‌مشاوره نمیدونم میره یا نه گفته میرم بیمار دو قطبیه باید دارو بخوره اما نمیخوره

از دوقطبی بودنش مطمئنی؟یعنی توسط پزشک تایید شده یا حدس میزنی؟اینکه بگی برو بگه اوکی فایده نداره.باید مجبورش کنی باهم برین.اینجور پیش بره چیزی از اعصاب و روانت باقی نمیمونه دختر.بااین همه استرس و اعصاب خوردی چطور به بچه ها میرسی؟و به درس خوندنت

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

از دوقطبی بودنش مطمئنی؟یعنی توسط پزشک تایید شده یا حدس میزنی؟اینکه بگی برو بگه اوکی فایده نداره.باید ...

اره ازش تست گرفتن ده سال پیش چند تا مختصر عوض کردم همه شون گفتن دو قطبیه و دارو‌نیاز داره 

بخدا مثل مرده ها شدم درس خوندن که برام مثل جابه جا کردن کوه شده خونه هم زوری تمیز میکنم 

کاش بره اینبار خیلی گفتم برو حداقل دارو نخوره هفته ی یه بار ده روز یه بار یه مشاوره خوب بره هم خوبه چون اصلا از من حرف شنویی نداره