یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فردا دوباره مامانم میره ولی انگار مسخره می کنن خیلی خندون میگن برید خبرتون می کنیم
فکر کنم امتیازی هست درسته؟
پسر دوست من امتیازش نرسید گویا. گفتن دوباره سر بزن ببینیم شاید تو تکمیل ظرفیت بشه ثبت نام کرد
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
یعنی ثبت نام کردن الان تکمیل ظرفیته؟امتیازم ۸۷۱ هست
اووه! اون امتیازش حدود ۳۰۰ بود فکر کنم
نه اسمش رو نوشتن گفت یا ما زنگ میزنیم یا نزدیم خودتون پیگیری کنین.
شما رو با این امتیاز ننوشتن تعجبه!
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
هنوز می گن ثبت نام نداریم دیگه نمی دونم می خوان دورمون بزنن یا راست بگن
عه! دوست من که حدود یک ماه پیش رفته بود ثبت نام
نگفتن زوده. فقط گفتن امتیازش کمه دوباره سر بزنه
البته مقطع متوسطه اول بود.