میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی شوهرت مجبور کنه چی الان من این ده روز محرم رو چون خواهرشوهرم اومده همش اونجایییم چی بگم نرم البته نمیگم کلا نرم اما شور شو درآورده جوری ک دیگ کسی واسم ارزش قائل نیست خونه مادر خودمم اینقدر نمی زاره برم بگم خونه مادرشوهر زیاد نمیام هم تهدیدم میکنه فقط
لطفا بگین چخاکی بسرم بریزم
برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
وقتی شوهرت مجبور کنه چی الان من این ده روز محرم رو چون خواهرشوهرم اومده همش اونجایییم چی بگم نرم الب ...
جرات نداره مجبورم کنه یا منعم کنه از جایی رفتن و نرفتن
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐