2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

842 بازدید | 57 پست

شماهم وقتی خوشتون نیاد از جایی نمیتونین خودتون باشین؟تو اینجور مواقع چیکار میکنین؟

یعنی اونقدر اونجا بهم بد میگذره فکر و ذکرم پیش رفتنه نه درست حسابی حرف میزنم نه خودمم انگار خودمو گم میکنم 

بنظرتون چیکار کنم 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...

کلا نرو

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا نرو

وقتی شوهرت مجبور کنه چی الان من این ده روز محرم رو چون خواهرشوهرم اومده همش اونجایییم چی بگم نرم البته نمیگم کلا نرم اما شور شو درآورده جوری ک دیگ کسی واسم ارزش قائل نیست خونه مادر خودمم اینقدر نمی زاره برم بگم خونه مادرشوهر زیاد نمیام هم تهدیدم می‌کنه فقط 

لطفا بگین چخاکی بسرم بریزم

اکثرا بعدش سردرد دارم وقتی ازونجا میام. .اینو منی میگم ک ادمی هستم ک باشرایط و ادما‌وفق میدم خودمو . اما‌ چون نتونستم تظاهرو دروغو چاخانو از خود تعریف کردن های الکی رو تحمل‌کنم حالم خوب نیس اونجا. 

parasoo1989@
چرا بهت بد میگذره؟اگه دلیل قانع کننده ای داری،به همسرت بگو و تا حد ممکن رفت و آمدو کم کن

عزیزم پایین گفتم لطفت بخون

اکثرا بعدش سردرد دارم وقتی ازونجا میام. .اینو منی میگم ک ادمی هستم ک باشرایط و ادما‌وفق میدم خودمو . ...

دقیقا منم مثل تو اصن فازشونو دوست ندارم شماهم همیشه میرین؟؟؟

وقتی شوهرت مجبور کنه چی الان من این ده روز محرم رو چون خواهرشوهرم اومده همش اونجایییم چی بگم نرم الب ...

جرات نداره مجبورم کنه یا منعم کنه از جایی رفتن و نرفتن

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐