2777
2789
عنوان

دعوا زن و شوهر

252 بازدید | 16 پست

شوهرم تو دعوا بهم میگه برو با هرکی دلت میخواد رابطه داشته باش باهرکی خواستی س.ک.س کن

دعوامون همیشه راجب مسائل دیگس ولی اون بحث رو میکسه به این قضیه میگه برو حال کن ول کن این چیزارو

خودش میدونم اینجوری نیس ولی منو تشویق به این کار میکنه همیشه

با دوتا بچه دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

امشب قلبم یه ترک بزرگ برداشت قشنگ حسش میکنم بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشروب زیاد میخوره یا واقعا دکتر لازمه

نه اصلا خیلی کم میخوره

بهش گفتم حالا که چندباره میگی پس می م با یکی که بسوزی میرم رفیقت میگه برو من از خدامه

میکم طلاقم بده من نمیتونم مثل تو بی ناموس باشم میگه بچه هام مادر میخوان باش همینجا ولی هرکار دلت میخواد بکن با هرکی که دلت میخواد

تو رابطه مشکل داره معتاده کدوم مرد سالمی این حرفو میزنه

معتاد نیس خیلییی مغروره 

خیلی عصبیه

برامون از نظر مالی هیچی کم نذاشته خیلی کاریه

تا دعوا و بحث میشه هرچی که نباید رو میگه حرفای وحشتناک

فحش خواهر مادر میده تاخوبه خیلی خوبه تا بحث میشه یه شخصیت خیلی متفاوت پیدا میکنه نمیدونم چیکار کنم واقعا 

دوتا بچه کوچیک دارم بخدا که فقط بخاطر اینا موندم سنگ جای من بود میشکست

وقتی حالش خوبه سر حاله بگو لینا چیه میگی ؟ احتمالا ریشه تو بچگیش داره پدر مادرش جداشدن ؟یا دوست دخت ...

یه بار وقتی خوب بودیم بهش گفتم اینا چی بود میگفتی گفت ادم تو عصبانیت هرچیزی میگه تو مقصر بودی منو عصبی کردی گفتم

نبایا اصلامنم نه کاری میکنم نه جایی تنها میرم که شک کنهوالا حس میکنم اگه بفهمه خیانت میکنم خوشحال می ...

ولش نکن بگو چرا این حرفای پست بمن میزنی تا موضوع روشن شه

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
معتاد نیس خیلییی مغروره خیلی عصبیهبرامون از نظر مالی هیچی کم نذاشته خیلی کاریهتا دعوا و بحث میشه هرچ ...

دفعه بعد بگو منکه فقط باتوبودم نمیدونم مردای دیگه چطورین

مثل اونا توانایی نداری که این پیشنهادو بهم میدی؟ یعنی فکرمیکنی نمیتونی راضیم کنی؟

مردونگیش رو ببر زیر سوال تا ببنده دهن مبارکشو

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.