2777
2789

خودم۵۵سالمه قدم۱۷۰

.اولی خانمی ۴۲ساله قد ۱۶۰با سه بچه بزرگ که کوچیکه۲۲سالشه خوش خندرو مثبت اندیش و روفرم خوشتیپ  سر و زبون دار خیلی خوب کد بانو

دومی.خانمی مجرد۳۸ساله وقد۱۵۵تپل از یه روستای دور ولی سرزبون دار فهمیده سنجیده  خیلی شیرین زبون خوب کد بانو

هر دو   رو دوس دارم ولی باید یکی انتخاب کنم😍🤩نظرشما باعث راهنمایی و کمک میشد

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

مگه کالاعهه..... کدوموانتخاب کنم چیه دیگه؟ 😑😠

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه داری از فروشگاه جنس میخری 😐😐😐

واقعاخیلی بدم اومدمن فک کردم لباسی چیزی میخوادبخرع«کدوموانتخاب کنم) 😕😐😐😠😠

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
هر دو رو دوس داری؟😐

اره جدیدا دوتادوتاعاشق میشن😑😐😕