2777
2789
عنوان

بین این دو مورد کدوم رو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای دوتا رو بردار.از دوتاش خوشت اومده😐😏

نه واسا عمه ی منم هص، سه تابرداره کلکسیونش تکمیله😕😐

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

اولی

اختلاف سنا بالاخره باعث مشکلات زیادی میشه اولی پخته تره 

خانوما چرا انقد گارد میگیرین؟ والا دخترام تو این سایت راجبه خاستگار همینو میپرسن! 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

هر دو موردو خوبین برات چون هر سه سناتون بالاس و موقعیت‌های بهتر گیرتون نمیاد خیلی رو اختلاف سن مانور نمیدن

ولی کلا من مورد ۳۸ رو بهتر میدونم برات چون بچه ندارع و احتمال اینک با بچه هاش ب مشکل بخوری نیس

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

خب تو دومی احتمالش هست ک دلش  بچه شایدم چندتا بچه بخاد

اولی چون بچه داره سنشم بالاتره ممکنه دیگه نخاد. 

و از نظر فرهنگی کدوم بهتون نزدیکتره

اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
افرین🤨تازه میگه هر دوتا رو دوست دارم

خخیلی خودشونودسداره، یا ا. ن. د. ا. م. شون؟ یاکلفتیشونو، کدبانوهم که هصن، چه بهتر😕😐😖

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
اولیاختلاف سنا بالاخره باعث مشکلات زیادی میشه اولی پخته تره خانوما چرا انقد گارد میگیرین؟ والا دخترا ...

اخه یارومیادمیگه کدوموانتخاب کنم، من میرم مغازه کفش بخرم اینومیگم😐😕

اخه یارومیادمیگه کدوموانتخاب کنم، من میرم مغازه کفش بخرم اینومیگم😐😕

به خدا منم دیدم اینجا زنا بین خاستگاراشون همینو میگن واسم عجیب بود

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

والا.ی پاش لب گوره باید دیگ بفکر اخرتش باشه.تازه میخاد انتخابم کنه

همینوبگو، مرتیکه اهول😠😡

به خدا منم دیدم اینجا زنا بین خاستگاراشون همینو میگن واسم عجیب بود

من که ندیدم بگن کدوموبخرم😕

هر دو رو دوس داری؟😐

متاسفانه

من هر چی تحقیق کردم به همین نتیجه رسیدم

که خانوما از این رابطه ها چندششون میشه

ولی مردا لذت میبرن...

مغز مردا واسشون پاداش میده

ولی خانوما حس بد میگیرن

خیلی از مردا خیانت نمیکنن

ولی تصور بودن با دو تا خانم براشون لذت بخشه

ولی

خانم ها از اینکه با دوتا مرد باشن حس بدی پیدا میکنن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!