2777
2789
عنوان

نذر برای خانه دار شدن

1517 بازدید | 17 پست

دوستان کسی هست که نذر کرده باشه و بی بروبرگرد حاجت برای خونه دار شدن گرفته باشه ؟؟ منظورم یه جای بزرگ نیس یه چیز عادی . فقط ازین بلاتکلیفی و مستاجری دربیایم. فقط اگه صددرصد با اون ذکر و نذر خونه دار شدین بگید . البته اینم بگم ما داریم نهایت تلاش مونو میکنیم ولی خب با این اوضاع هرکاری میکنی انگار نمیرسی

بله من هر شب سوره واقعه میخوندم یه نمازی هم بود دو رکعتی بود الان دقیق یادم نیست میگردم براتون پیدا میکنم

سوره واقعه کلا برای هر نیت مادی خوندم برام درست شده در کمال ناباوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من هر شب سوره واقعه میخوندم یه نمازی هم بود دو رکعتی بود الان دقیق یادم نیست میگردم براتون پیدا ...

تا چه زمانی باید بخونم یعنی مثل چله هاست یا اینکه انقدر باید بخونم تا بشه ؟؟ اینجوری شاید چندسال هم طول بکشه . ممنون بابت پیدا کردن نماز 

همین امروز نذر کنین به خیروسلامتی تا سال دیگه عاشورا خونه مدنظرتون بخرین به هفت تا خونه غذای نذری پخش کنین ان شاالله حاجت روا بشبن 

من این نذر واسه خونه کردم و قبول شد شکرخدا

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
همین امروز نذر کنین به خیروسلامتی تا سال دیگه عاشورا خونه مدنظرتون بخرین به هفت تا خونه غذای نذری پخ ...

ممنون از پیشنهادتون . میشه بپرسم برای شما چقدر زمان برد تا خونه بخرید ؟؟

تا چه زمانی باید بخونم یعنی مثل چله هاست یا اینکه انقدر باید بخونم تا بشه ؟؟ اینجوری شاید چندسال هم ...

اولین چیزی که شما باید داشته باشی ایمانه

همین الان ذهن بازدارنده و ناامید دارید

شما توکل کنید به خدا و ایمان داشته باشید که میشه

مطمئن باشید بهترین زمان براتون اتفاق میوفته

ما دو سال دنبال خونه بودیم اما با پولمون اصلا حور در نمیومد روز به روز هم خونه در حال افزایش بود

به همسرم گفتم توکل کن به خدا من مطمئنم بهترین زمان بهمون خونه میده هی همسرم نیگفت پس کی پس کی ، پولم داره بی ارزش میشه نمیتونم آخه چه جوری

دلم بچه دوم میخواست همسرم راصی نمیشد میکفت اول خونه گفتم خدا میده 

باردار شدم بازم دنبال خونه بودیم هیچ خونه ای که هم به بودجمون بخوره هم به دلمون بشینه میدا نمیکردیم

همسرمم حقوقش کم بود کارمند معمولی بود یه کارشناس ساده

در کمال ناباوری همسرم خونه مورد نطرمونو پیدا کردیم اما خب زیر وام رفتیم اما مطمین بودم از پس اونم بر میایم همچنان من سوره واقعه میخوندم دو سه ماه بعدش هم همسرم پست گرفت

من قلبن باور دارم خدا حواسش بهم هست و بهترین زمان بهم حاجتمو میده

قبل همه اینا برای ماشین دار شون و عوض کردن ماشینمون هم از همین سوره کمک گرفتم

من همچنان سوره واقعه هر شب میخونم سوره پر برکتیه

ولی چیزی که اول از همه باید داشته باشید ایمانه ایمان،از ته قلب مطمئن باشید خدا بهتون میده چیزی که میخواید

ممنون از پیشنهادتون . میشه بپرسم برای شما چقدر زمان برد تا خونه بخرید ؟؟

شهادت یکی از ائمه نذر کردم دقیقا یک هفته اینا مونده به شهادتش در سال دیگه خونه خریدم عین معجزه بود برامون

طبق گفته دوستمون هم سوره واقعه عین ومعجزه هستش واسه رزق و روزی فراوان

آره شما درست میگید ما آخه ده ساله ازدواج کردیم و خیلی پیگیر بودیم دقیقا به بودجه مون نمیخوره . همسرم میگفت اول خونه دار شیم بعد بچه بیاریم ولی من راضیش کردم بچه بیاریم ، البته گفتم معلوم نیس تا کی بخوایم خونه دار شیم اونوقت از سن بچه دار شدن مون میگذره . الان باردارم ولی خب بچه ی اولم آبان پارسال سقط شد . اگه خدا بخواد این بچم سالم بمونه بازم قراره آبان بدنیا بیاد . شوهرم خیلی کار میکنه . دلم میسوزه که اینهمه زحمت میکشه و فقط به یه خونه راضی هستیم و اونم نداریم واسه همین ناامید شدم . ولی واقعا حرفاتون خیلی تاثیرگذار بود . برامون دعا کنید مخصوصا برای بچم که ایندفعه چشام ببینتش . بعدش دعا کنیم هممون که مستاجریم زود خونه دار شیم . از خدا میخوام شمام همیشه به هرچی میخواید برسید . واقعا ممنونم 

آره شما درست میگید ما آخه ده ساله ازدواج کردیم و خیلی پیگیر بودیم دقیقا به بودجه مون نمیخوره . همسرم ...

ان شاالله بزودی به همه خواسته هاتون کنار بچه ی خوش قدمتون میرسین خدا بزرگ و مهربون

من نذر امام جواد کردم .روضه بخونن براش ۸ تاش رو تو حرم امام رضا پول دادم بخونن یکی رو نگه داشتم خونه بخرم تو خونم بخونن

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..