2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

624 بازدید | 63 پست

یکم سیاست یادم بدین که بتونم از پس تیکه های خونواده شوهرم بر بیام، متاسفانه اصلا نمیتونم جواب شونو بدم همه رو تو خودم میریزم بعد که اومدم خونه گریه میکنم، یه راهکار بهم بدین عروس با سیاستی به نظر بیام خسته شدم ازین وضعیت، اینم بگم تازه عروسم، و دارم پایین خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم 

مثلا چی بهت میگن بگو تا بهت بگم عزیزم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام

خودشون خسته میشن

بی توجه باش و وارد بازی نشو

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چقدر آدم‌ جوونه که بره باز بجنگه با قوم شوهر بعد بشینه فکرکنه چرا اینو نگفتم و اونو نکفتم بقول روانشناسا نشخوار ذهنی کنه

بعد یه مدت نشخوار ذهنی عادتت میشه افسردگی میگیری

قطع رابطه کن 

بعد ۴ سال تلاش و جنگیدن که نتیجه اش شد قرص اعصاب واسه خودم، به این‌نتیجه رسیدم آدم ذاتا باید ۷ خط باشه، که اگه نباشه فقط خودشو مریض میکنه و دیگه میخوام خودم باشم

باید اونقدر قوی باشی که برات مهم نباشه

اونقدر روی اعتماد ب نفست کار کنی ک کسی ناراحتت نکنه

من از اول زندگیم اینکار رو کردم. من خودم اهل مطالعه ام

فضاهایی ک دوست ندارمو  کنار میزارم . گاهی مجبورم تو اون فضا بمونم...مثلا خاهرشوهری و... ک ندارم😄 ولی درکل  ناراحت بشم 

و مجبورم تو اون فضا بمونم خودمو مشغول میکنم عزیزم

میرم تو گوشی   یا میرم کتاب میخونم یا کنارشوهرم میمونم 

یا میرم اتاق  و... من زندگیم ارزشمنده  نمیخوام با این داستانا خرابش کنم پس سعی میکنم تو حاشیه نباشم . این بالاترین سیاسته

مثلا چی بهت میگن بگو تا بهت بگم عزیزم

مثلا اینکه هرکی اومد خونشون میگن شماهم باید بیاین زشته نیاین سلام کنین، یا جاریم مثلا میاد خونشون فرداش مادرشوهرم میگه شما چرا دیشب نیومدین بالا ، من هرلحظه نمیتونم برم بالا منم آدمم کار و زندگی دارم دوست دارم با همسرم وقت بگذرونم

ببین خانوم من ندرتا چیزی در جواب اعضای این سایت مینویسم خلاصه میگم سعی کن بیشتره حرفایی ک میشنوی پارازیت ب حساب بیاری چون زندگیت مهم تراز حرفای۱۰۰تایه غازه اطرافیانته،وقتی وارده جمعشون میشی همه رو یه رادیو ببین ک رو موج اصلی تنظیم نشدن،وسلام:)

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام