2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

141 بازدید | 10 پست

شوهر من خیلی ادم حساسیه همش دوست داره همه باهاش خوب برخورد کنن اگه کسی کوچکترین چشمی بهش نازک کنه دیگه با طرف سرسنگین میشه حالا حساب کنید من چی میکشم همش باید مراقب باشم رفتاری نکنم که بهش بربخوره همه جا احترامشو نگه دارم

امروز سر یه چپ چپ نگاه کردن توی جمع دوباره باهام قهر کرده بديش اینه من خودمم آدم مغروریم غرورم اجازه نمیده بی جهت برم منت کشی کنم همیشه تا بوده بقیه منت منو کشیدن هروقت قهر میکنه متقابل منم سرسنگین میشم اصلا کششی برای ارتباط برقرار کردن باهاش ندارم

شما چه برخوردی دارید با شوهراتون وقتیکه قهر میکنن؟

خیلی عادی حرف بزن و رفتار انگار اتفاقی نیفتاده و قهر هم نیستین وگرنه عادت میکنه به قهر ولی وقتی ببینه تو اصلا قهر رو نمیدونی چیه دیگه نمی تونی اینجوری اذیتت کنه .یکم سخته ولی خب راهش اینه و گرنه تا آخر عمرت باید بری منت کشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عادی حرف بزن و رفتار انگار اتفاقی نیفتاده و قهر هم نیستین وگرنه عادت میکنه به قهر ولی وقتی ببین ...

مشکلم همینه وقتیکه اون سرسنگین منم ناخودآگاه مثل خودش میشم اصلا زورم میاد باهاش حرف بزنم خیلی سخته که مثل روزای عادی باهاش حرف بزنم

مشکلم همینه وقتیکه اون سرسنگین منم ناخودآگاه مثل خودش میشم اصلا زورم میاد باهاش حرف بزنم خیلی سخته ک ...

اره عزیزم میدونم چی میگی خیلی سخته اما چاره چیه .شما قهر کنی اونم قهر کنه ...نمیشه که ...هر دفعه هم نمیشه منت کشی کنی ...باید کاری کنی کلا این رفتار رو انجام نده و چاره اش همینه

اره عزیزم میدونم چی میگی خیلی سخته اما چاره چیه .شما قهر کنی اونم قهر کنه ...نمیشه که ...هر دفعه هم ...

چکار کنم که کلا قهرودی بزاره کنار؟البته بعد آشتی انقدر بهش گفتم که بدم میاد قهر میکنی الان مثل اولا نیس که کلا حرف نزنه اونم مثل من جوابمو میده ولی دیگه خبری از شوخیو خنده نیس

همین که بروتون نیارین قهره ...حرف بزنید و ....مثل روزای عادی هر چند سخته ...اما کلا ارتباط با آدمای ...

خیییلی سخته مخصوصا اینکه دوطرف اخلاقشون مثل هم باشه و جفتشون زودرنج باشن منکه قشنگ دارم پیر میشم

باید حرف زدن در مورد مشکلات  رو بیشتر کنید اینجوری رابطه بهتر میشه .موقع انتقاد یا بحث در مورد مشکلات اول ی خصوصیت خوب رو بگید بعد مشکل رو بگید و بعدم میتونید از خودش راهکار بخواین ....اینجوری میتونید در مورد این اخلاق شون هم حرف بزنید مثلا بگید فلانی تو خیلی مرد و همسر مهربونی برای من هستی اما این اخلاقت که زود بهت برمیخوره و ناراحت میشی یا قهر میکنی خیلی من رو معذب کرده باعث میشه نتونم باهات ارتباط بگیرم وهمش میگم چیزی نگم بهت بربخوره ....بنظرت باید چیکار کنیم ....اگر جوابی هم نداشت اشکال نداره بزار فکر کنه رو کاراش یا اگه تند هم برخورد کرد شما جبهه نگیر ....مطمئن باش میره فکر میکنه روی کارش ....

خیییلی سخته مخصوصا اینکه دوطرف اخلاقشون مثل هم باشه و جفتشون زودرنج باشن منکه قشنگ دارم پیر میشم

اره میدونم خودمم دقیقا همینجوری بودم با شوهرم ..اما با مرور خوب میشه نگران نباش ...مراقبت رفتاری میخواد تا آدم این رفتاراش رو کنار بزاره .روی خودتون هم کار کنید

اره میدونم خودمم دقیقا همینجوری بودم با شوهرم ..اما با مرور خوب میشه نگران نباش ...مراقبت رفتاری میخ ...

مممنونم عزیزم خدا کنه شوهرمنم تغییر کنه واقعا عذاب دهنده ست رفتارش