2777
2789
عنوان

میخام بهش بگم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست
استاتر حالت خوبه؟چرا می خوای زندگی یکی دیگه رو از هم بپاشونی؟

زندگی یکی دیگه؟

اون دختر کاری کرده رلم گوشه زندانه و راهی میس جز ازدواجش رلم اونو نمیخاد و خب این همه ضربه زده منم یکی میزدم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخواد با اون ازدواج کنه باااااید از زندگیش بری بیرون. آدم باش نه شغال

شغال اون دختره هست که زندگیمون به اینجا رسیده 

اره من آدم خیلی خوبی بودم ولی الان یه لاشیم مثل خودشون

زندگی یکی دیگه؟اون دختر کاری کرده رلم گوشه زندانه و راهی میس جز ازدواجش رلم اونو نمیخاد و خب این همه ...

رلت خانواده نداره ؟اون دختره خانواده نداره؟

چرا رلت باید با اون دختر ازدواج کنه تا از زندان بیاد بیرون؟

به هرحال که اون آقا داره با اون ازدواج میکنهخیانت هیچ توجیهی نداره

اره خیانت 

گاه وقتا اسم خیانت خیلی قشنگی 

این خیانت نیست 

این موفقعیتیه که ۵ شال عذاب کشیدیم

مطمعن باش پسره بعده ازدواج میچسبه به زندگیش باهات شرط میبندم.....حواست به خودت باشه

اگه ببینم عاشق اون میشه و لبش خندون خودم میکشم کنار ولی نه اگه انتقام باشه تا مرگ باهاشم

اره خیانت گاه وقتا اسم خیانت خیلی قشنگی این خیانت نیست این موفقعیتیه که ۵ شال عذاب کشیدیم

خب تو که تصمیمتو گرفتی

الان تاپیک زدی ما چی بگیم؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
رلت خانواده نداره ؟اون دختره خانواده نداره؟چرا رلت باید با اون دختر ازدواج کنه تا از زندان بیاد بیرو ...

اونا تمام سعیشون اینه که رلم با اون دختر ازدواج کنه و رلم گفته اگه اینجوری بشه خودم میکشم

فقط میتونم بگم متاسفم

خیلیا گفتن ولی نفرت و کینه کل وجودم گرفته بالاخره این همه ضربه که خوردیم یکبار باید یه ضربه محکم بزنیم دیگه 

من این نبودم منو تبدیل به همچین آدمی کردن

اونا تمام سعیشون اینه که رلم با اون دختر ازدواج کنه و رلم گفته اگه اینجوری بشه خودم میکشم

به رلت بگو زیر بار نره 

اگه هم ازدواج کرد متاسفانه حقی نداری که موجب بشی رلت دختره رو اذیت کنه 

اون دنیا چجوری می خوای جواب بدی؟

به رلت بگو زیر بار نره اگه هم ازدواج کرد متاسفانه حقی نداری که موجب بشی رلت دختره رو اذیت کنه اون دن ...

اون توی اوم دنیا میخاد چجوری جواب بده؟ میدونی چقد عذاب کشیدم الان لاشی ترین آدم شدم؟

اون توی اوم دنیا میخاد چجوری جواب بده؟ میدونی چقد عذاب کشیدم الان لاشی ترین آدم شدم؟

اعمال اون به خودش مربوطه اعمال شما هم به شما

امروز روز عاشوراست اگه بعدا خدا بگه تو بیشتر عذاب کشیدی یا امام حسین،تو بیشتر حق کار اشتباه داشتی یا امام حسین چی جواب میدی.

شما هر کاری بکنی نه نفعش به من میرسه نه ضررش ،صرفا فقط نصیحت کردم دیگه خودتون بهتر می دونید