2777
2789
عنوان

همه موهام بخاطر گره خوردن ریخته😭

182 بازدید | 17 پست

نمیدونم چه کنم

قرص بخورم ریزشش کم شه با گره خوردنش چیکار کنم

ب خصوص از حموم میام انقد گره میخوره که باید شونش کنی ۲ ساعت

بعد هی میریزه

تروخدا به راهکار بدید...اصلا مثل قبل نیست موهام هم وز شده هم زود چرب میشه هم خیلیییی نازک

دارم دق میکنم💔

نرم کننده بزن عزیزم

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی بگم منم دوستم یادم داد موهای منم خیلی بلنده. وهمش گره می‌خورد الان یه چند روزیه روغن بچه میزنم از حموم که میام بیرون یه کم که آبش  میره و نم داتره روغن بچه میزنم خیلی عالی بود واسه من البته موهای من خشک بود 

وای نه اون بدتر میریزتش

☹️ای بابا من تجربه ندارم 

ولی یه سری روغن ها خوبن میتونی از ارایشگاه هم سوال کنی احتمالا راهنماییت کنن

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

همین اسپری دو فازی که یه کاربر گفت؟اینا ریزش مو نمیارن؟

نه نميريزه 

اسپري گره مو كودك بزن فيروز داره بقيه ماركا هم هست

فقط ب همون پايين مو و جايي ك گره داره يكم بزن چند دقيقه بمونه 

بعد دوباره يكم بزن ك خيس باشه شونه كن يا با دست هم باز ميشه