2777
2789
عنوان

شامپو

5434 بازدید | 31 پست

سلام خانوما 

من یه مدت شامپو اوه استفاده میکردم به موهام نساخت 

سیر پرژک زدم بد نبود

الان گردو میزنم انگار اینم نمیسازه به موهام 

شماها چی میزنید به موهاتون 

خیلی ریزش دارم و موهام  خشک وزبره 

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره🙂💕

لروکس

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استفاده کردی؟ اگه استفاده کردین راضی بودین؟

بله راضی ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اول شامپوی اویدرم زدم برای رفع شوره که عااااالی بود بعد از اون شامپو فولبکا مخصوص موی چرب میزنم استف ...

من برای ریزش میخوام

شامپو رزماری بیوآکوا 

ریزش موهام رو قطع کرده تا حدودی از قبل بهتر شده و در کل خوبه ۵ دقیقه بمونه که چه بهتر 

من خودم دو بار سفارش دادم خیلی خوب بوده اگر میخوای آیدی شونو بدم 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 
اوه و پرژک خیلی افتضاحن ریزش میارنشون بهتره

من اصلا از اوه راضی نبودم 

پرژک بهتر بود برام

شون ریزش رو قط میکنه؟

زبری رو چی

شامپو رزماری بیوآکوا ریزش موهام رو قطع کرده تا حدودی از قبل بهتر شده و در کل خوبه ۵ دقیقه بمونه که چ ...

بیزحمت بدین

من این سری شامپو بچه گلرنگ از اونا که تیله داره خریدم بد نیست سری پیش درماکلین روزانه خریدم اون بد نبود از گلرنگ بیشتر مو رو نرم میکرد این دوتا به نسبت به شامپوهای دیگه که خریدم یه مقدار کمتر بهم ریزش خارش دادن 

هر دوسه روز یبارم سرمو میشورم

ولی عالی نیستن اگه شامپو بهتری باشه عوض میکنم

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲