2777
2789

برای زندگی شهر قدیم هشتگرد خوبه یا شهر جدید؟

با یه تومن میشه آپارتمان کوچیک خرید؟

کدوم محله هاش خوب نیستن و شهرت و امکانات خوبی ندارن؟

ممنون میشم اگه کسی می دونه نظر بده.

مرسی ازتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این پول شهر جدید راحت تر خونه گیر میاد عزیزم و از طرفی اونجا پیشرفت بهتری هم داره ولی خب امکانات ...

امروز اونجا بودیم. انگار خالی از سکنه بود. خیلی خالی بود. شهر جدید رو میگم. گیج شده بودیم. محله هاش رو نمی شناختیم که حداقل یه جا باشه که برای زندگی مناسب باشه.

مسکن مهر جدید میتونید بخرید ولی محیطاش اصلا خوب نیست همه مهاجرن و خلاف و خونه تیمی هم خیلی زیاده

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
ما شهرجدیدش خونه داشتیم ولی شهر قدیمش بهترهآباد تره

بله دقیقا. امروز رفتیم هم جدید هم قدیم. قدیم خوب بود و با امکانات ولی جدید ظاهرش شیک و پیک بود ولی یه کم بیابونی بود.

مسکن مهر جدید میتونید بخرید ولی محیطاش اصلا خوب نیست همه مهاجرن و خلاف و خونه تیمی هم خیلی زیاده

جدا؟

شما می دونید کدوم قسمتاش خیلی بده که اون سمت نگردیم؟

الان که همه مهاجرن طفلکا.

فقط اینکه خلاف باشن چه ناجوره! 

آخه مردم عادی هم دیگه ازین قیمتای نجومی دارن پناه می برن به شهرهای کوچیک تر.

متراژشاید60تا70بشه پیداکردجدیدا اونجاقژمتش بالارفته

ممنون.

متراژ خیلی برامون مهم نیست. فقط اول اینکه بتونیم بخریم. دوم اینکه جایی باشه که کسی بتونه بیاد و اجاره ش کنه. اگه جای پرتی باشه مردم سختشون میشه که بیان بشینن تو یه خونه ی بی امکانات.

واسه سرمایه گذاری شهرجدیدبهتره مستاجرهم میگیره

چه جالب منم نظرم همینه ولی همسرم میگه اینجا امکانات کمه و کسی نمیاد.

شما از نظر قیمت می گید که شهر جدید بهتره یا چیز دیگه ای هم تو آینده ش می بینید؟

شرمنده ما به جز یه بار که رستوران رفتیم تو هشتگرد هیچ وقت نرفته بودیم تا امروز. برای همین واقعا هیچ شناختی ندارم.

چه جالب منم نظرم همینه ولی همسرم میگه اینجا امکانات کمه و کسی نمیاد.شما از نظر قیمت می گید که شهر جد ...

مترو وقیمتش هم خوبه نسبت به جاهای دیگه شهرجدیدواقعاجاله خیابان کوچه همه چی شهری ساختن شمابروخرمدشت ببین چجوری ساختن.نه جای پارک داره نه خیابان درست 

مستاجرهم میگیره چون اکثرا ازکرج وتهران الان رفتن هشتگرد