الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با این پول شهر جدید راحت تر خونه گیر میاد عزیزم و از طرفی اونجا پیشرفت بهتری هم داره ولی خب امکانات ...
امروز اونجا بودیم. انگار خالی از سکنه بود. خیلی خالی بود. شهر جدید رو میگم. گیج شده بودیم. محله هاش رو نمی شناختیم که حداقل یه جا باشه که برای زندگی مناسب باشه.
مسکن مهر جدید میتونید بخرید ولی محیطاش اصلا خوب نیست همه مهاجرن و خلاف و خونه تیمی هم خیلی زیاده
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
متراژ خیلی برامون مهم نیست. فقط اول اینکه بتونیم بخریم. دوم اینکه جایی باشه که کسی بتونه بیاد و اجاره ش کنه. اگه جای پرتی باشه مردم سختشون میشه که بیان بشینن تو یه خونه ی بی امکانات.