2777
2789
عنوان

یه چیزی راجب صابخونمون فهمیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 77 پست
بنظرم مرده بی عقل و غیرته.زنو نصفه شب بندازی بیرون ک چی. والا شوخیش همچین چیز عجیبی نیست.

والا بخدا من یدرصدم تو ذهنم نگفتم وای چ زن بی غقلی فقط مدام شوهرشو تو ذهنم سرزنش کردم الان داره مغزم میترکه همه حق ب شوهره دادن و کار زنشو بد دونستن

ربطی ب غیرت نداره باباجان ، مثلا من ی ماه پیش ی رابطه مشکوک داشتم خودمون متوجه نشدیم گذشته حالا ی رو ...

خب اون زن وقتی می‌دونه شوهرش هنوز این چیزا رو درک نمیکنه نباید بهش اینجوری می‌گفت

باید با توجه به درصد هوش مرد پیش بری و حرف بزنی

مردا یه سری کلید واژه ها رو فقط میفهمن و به بقیه جمله نه گوش میدن نه دربارش فکر میکنن

همین خانوم بعد این ماجرا احتمالا باید تا یه هفته دنبال شوهر گریه کنه و ناز بکشه تا مرد باهاش مثل قبل رفتار کنه که اونم هیچوقت نمیشه 

بحث اینه آدم دیگه نمیتونه اعتماد کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون زن وقتی می‌دونه شوهرش هنوز این چیزا رو درک نمیکنه نباید بهش اینجوری می‌گفتباید با توجه به درص ...

همون شب تو بارون انداختتش بیرون بعد ک زنش درو زد احتمالا از ترس آبرو دوباره راهش داده داخل، بعد فرداش خانومه چند روز میره قهر خونه مامانش☹️من اون شب اگه. میفهمیدم دعواست میاوردمش خونمون خیلی شرایط بدی بود خدا میدونه اون شب چی بهش گذشته، میشناسمش چقد مظلوم و بی پناهه طفلکی

بعد قهرش خودش برگشت یا شوهرش اوردش ؟

اینارو نمیدونم ولی دورا دور ک شناخت داریم اقاهه بنطرم مغرور تر ازین حرفاست بره دنبالش، ی ماه پیشم دم در دیدمش گف من میخام برم خونه خاهرم تهران ی هفته نیسم شوهرم میره سرکار حواست ب خونه ما هم باشه، دوسه روز بعد صداشون میومد داشت التماس شوهرشو میکرد توروخدا بذار برم☹️اخرم نرفتن دیگه

اینارو نمیدونم ولی دورا دور ک شناخت داریم اقاهه بنطرم مغرور تر ازین حرفاست بره دنبالش، ی ماه پیشم دم ...

خب شاید سر همون شوخی نمی‌زاره دیگه

خودشو خراب کرد فقط

کاش اول جنبه مردشو می‌سنجید بعد شوخی میکرد 

خب شاید سر همون شوخی نمی‌زاره دیگهخودشو خراب کرد فقطکاش اول جنبه مردشو می‌سنجید بعد شوخی میکرد

شاید چون هیچوقت دیگه بچه دار نشدن بحث بچه پیش نیومده بوده تو این ی مورد نمیشناخته شوهرشو

خدا کنه بچه بازی درنیاره دیگهیه مدت طولانیییی باید فقط سعی کنه اعتماد شوهرش رو جلب کنه 🤦🏼‍♀️

سنشونم زیاده وقت شوهر کردنه بچشونه، خاانومش خدایی از ده کیلومتری ببینی میفهمی چقد پاکه نمیدونم چرا بدبینه این همه☹️

سنشونم زیاده وقت شوهر کردنه بچشونه، خاانومش خدایی از ده کیلومتری ببینی میفهمی چقد پاکه نمیدونم چرا ب ...

ببین مثلاً من شوهرم تو دوران سربازیش رفیقاش از بد بودن و خیانتکار بودن زنا همش میگفتن

الان تو زندگی من همیشه حواسم به حرفام و رفتارم هست

با خودش عالی و راحتم جلو بقیه با وقار 

نه خشک و اخمو نه دهن دره  ، میانه رو

تا زمانی که کاری نکنی که شک کنه زندگی عالیه ولی اگر شک کنن به آدم دیگه واویلا 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️