2777
2789

بابام جلوم سر سجده نمازش داره درخواست مرگ به خدا میکنه و گریه میکنه...

منم رو مبل دارم گریه میکنم

بابام مشکل اعصاب داره اولش حمله میکنه و دعوا راه میندازه بعد که از خودمون دفاع میکنیم اینحوری میکنه😭😭

خیلی حس گناه دارم من خیلی دختر بدیم

چرا عزیزم برای اینکه شمارو اذیت می‌کنه گریه میکنه؟

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی میخواد عذابمون بده وکرنه چرا باید وسط پذیرایی جلوی منکه میدونه حساسم بیاد نماز بخونه و تو قنوت مامانمو نفرین کنه و بعد از نماز تو سجده ارزو مرگ خودشو بلند بلند بکنه و گریه کنه؟

پدرتون رو ببرید پیش رواندرمانگر و روانپزشک تا مشکلشون حل بشه عذاب وجدان هم نداشته باشید.

قبول نداره که مشکل اعصاب داره نمیاد تا بریم

بعدم دیگه۶۰ سالشه سن که بره بالا شخصیت بیشتر تصویب میشه

بیمار قلبی هم هست روزی۹ _۱۰تا دارو میخوره نمیتونه دوباره کلی از داروهای سنگین روان هم بخوره

چقدحرصم میگیره به پدرومادر هایی که اینجوری بچه هاشونو عذاب میدن اصلا درکی از روح وروان بچه هاشون ندارن منم مادرم باوجودیکه خودم مریضم هرروز زنگ میزنه از حال بدش بمن گزارش میده ومن بیشتردر میخورم ومیدونه که من حساسم الان من راه دور چه کاری میتونم برات انجام بدم غیرازغصه خوردن