2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اتفاقا منم شهر رشت درس میخونم شما راهبرد شمال هستید؟شهریه دانشگاهتون چطوره

نه راهبرد شمال نیستم

احرارم قبل دانشگاه معین

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
اه اتفاقا منم شهر رشت درس میخونم شما راهبرد شمال هستید؟شهریه دانشگاهتون چطوره

شهریه هم بستگی به تعداد واحد داره

حدود ۴ الی ۵ تومن با شهریه ثابت میشه

البته من ورودی ۱۴۰۰ ام

اگه میدونی چون تلاش نکردی قبول نشدی و اگه بکنی میشی پس تلاشتو بکن و دولتی بیار اما اگه نه این شانس ر ...

برای کارشناسی دانشگاه مهم تره یا ارشد و دکتری؟ 

میتونه کارشناسی ازاد بخونه بقیش رو دولتی خوب بره

برای کارشناسی دانشگاه مهم تره یا ارشد و دکتری؟ میتونه کارشناسی ازاد بخونه بقیش رو دولتی خوب بره

برای کسی که قصد ادامه دادن نداره طبیعتا همون کارشناسی رو باید تو یه رشته خوب و یه دانشگاه خوب بخونه

اما کسی که میخواد ادامه بده طبیعتا بسته به تلاشی که داره میتونه ارشد و دکتری رو دولتی خوب بره حتی اگر کارشناسی رو دانشگاه آزاد خونده باشه که نمونشو کم نداریم

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
عزیزم تدریس استاداتون چطوره ؟محیط دانشگاهتون خوبه ؟

محیط که عالیه

تدریس استادا هم بعضیاش عالیه

بعضیاش متوسط رو به بالاس

بیشترشون استادایی هستن که تو دانشگاه گیلان تدریس میکنن و یا تدریس کردن و عضو هیئت علمی هستن

محیط که عالیهتدریس استادا هم بعضیاش عالیهبعضیاش متوسط رو به بالاسبیشترشون استادایی هستن که تو دانشگا ...

یکم امیدوار شدم برای اینکه امسال برم دانشگاه 🙂مرسی که جواب همه سوالام و دادی❤️ 

محیط که عالیهتدریس استادا هم بعضیاش عالیهبعضیاش متوسط رو به بالاسبیشترشون استادایی هستن که تو دانشگا ...

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم شما کلا هر ترم با هزینه شهریه ثابت /متغیر ، خرید کتاب و ... هر ترم حدودا چند میلیون هزینه میکنید ... خیلی نگران هزینه هستم 

بعد نحوه پرداخت شهریه به چه صورته ؟ میشه در طول ترم پرداخت کرد یا همون اول باید تسویه کرد؟

یکم امیدوار شدم برای اینکه امسال برم دانشگاه 🙂مرسی که جواب همه سوالام و دادی❤️

قربونت

الکی پشت کنکور نمون عمرت تلف میشه

عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم شما کلا هر ترم با هزینه شهریه ثابت /متغیر ، خرید کتاب و ... هر ترم حدودا ...

یه شهریه ثابت داریم که قبل انتخاب واحد باید پرداخت کرد من که ورودی ۱۴۰۰ ام ۹۷۰ تومنه برای ورودی های مختلف متفاوته ،مثلا ممکنه ورودی ۴۰۳ شهریه ثابتش ۲ ملیون باشه

و یه شهریه ی متغیر داریم که با توجه به تعداد واحد هات فرق میکنه

معمولا برا من حدود ۲ تومن میشه

که باید تا قبل شروع امتحانا پرداخت کنی

یعنی در طول ترم وقت داری

دانشگاه خوابگاه نداره اگه خونتون دوره هزینه رفت و امد زیاد میشه اگه داخل شهری هزینش مناسبه

اگه باید خوابگاه بگیری هم پیش پول میخواد هم اجاره هم خورد و خوراک

بعضی کتابارو باید بگیری

خیلی هاس هم نیاز نیست یعنی استاد مجبورت نمیکنه

من بعضی کتابارو دست دوم گرفتم خیلی تمیز بودن

بیشتر استادا جزوه میدن

یه شهریه ثابت داریم که قبل انتخاب واحد باید پرداخت کرد من که ورودی ۱۴۰۰ ام ۹۷۰ تومنه برای ورودی های ...

آهاااا خیلی کامل توضیح دادی 🥺❤️❤️

من الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم تو چندتا سایت نوشته بود که کلاس ها مجازیه درسته ؟ یا شما همه کلاس هارو حضوری شرکت کردید؟

آهاااا خیلی کامل توضیح دادی 🥺❤️❤️من الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم تو چندتا سایت نوشته بود که کلاس ه ...

عزیزمی🤍

نه مجازی نداریم همه کلاسا حضوریه