2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرانتفاعی و علمی کاربردی کلا مدرکش معتبر نیست 

اینو بارها زمان مصاحبه برای استخدام دیدم

اما پیام نور و آزاد بهترن

پیام نوری ها واقعا باسوادن چون زحمت همه دروس با خودشونه

جدا از همه ی اینها نباید فقط ب دانشگاه اکتفا کرد 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

مدرکشون معتبر نیست به اندازه دولتی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
خب محیطش چطوریه ؟تدریس استاداتون چطوریه ؟

تدریس استادامون خوبه برا عمومیا بعضی استادا گیرن

وگرنه در کل خوبه

محیطشم خوبه کسی کاری به کسی نداره

بستگی داره کدوم دانشگاه بری

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦

ببین شما باید در تمام دانشگاه ها اندک تجربه ای داشته باشید بعد میفهمید چقدر متفاوتن ولی وقتی فقط تجربه یه دانشگاه رو داشته باشی نمیتونی قضاوت خوبی داشته باشی، یه مقایسه میگم بعد خودت میتونی بهتر متوجه بشی، معمولا اساتید با رتبه علمی بالا و فارغ التحصیل از دانشگاه های تاپ با مقالات معتبر و نوشتن چندین کتاب نمیان در دانشگاه های غیر دولتی هیئت علمی بشن و سراغ دانشگاه هایی با رده بندی بهتر میرن شاید گه گاهی بصورت مدعو بیان این دانشگاه ها ولی همیشگی نیست همین یه دلیل از هزاران تفاوت این دو باعث میشه انتظار و سخت گیری کمتری به دانشجو داشته باشن و این زنجیره ادامه پیدا کنه، ولی در دانشگاه خوب روال برعکسه دانشجو رو مدام هل میدن چون دانشجوی خوب برای خودشون هم یه رزومه قوی حساب میشه که در نهایت باعث بالا رفتن درجه علمی اساتید و دانشگاه خواهد شد و این چرخه تکرار میشه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
ببین شما باید در تمام دانشگاه ها اندک تجربه ای داشته باشید بعد میفهمید چقدر متفاوتن ولی وقتی فقط تجر ...

من امسال پشت کنکور بودم رشته امم انسانیه 

قبول نمیشم دولتی 

بنظرتون پشت کنکور بمونم دوباره یا برم غیر انتفاعی 

با حرفاتون موافقم

من امسال پشت کنکور بودم رشته امم انسانیه قبول نمیشم دولتی بنظرتون پشت کنکور بمونم دوباره یا برم غیر ...

اگه میدونی چون تلاش نکردی قبول نشدی و اگه بکنی میشی پس تلاشتو بکن و دولتی بیار اما اگه نه این شانس رو نمیبینی و حال و حوصله درس نداری بهترین چیزی که امسال قبول میشیو برو

تجربه بهترین و بدترین دانشگاه ها رو دارم صادقانه میگم اگر آدم درس خونی باشی و علاقه پشتش هست نوع دانشگاه واقعا توی پیشرفتت تاثیر داره، مقایسه کن استادی که میاد با بی میلی و بی حالی دو ورق درس میده و میگه بقیشو خودتون بخونید با استادی که میاد با هزارو یک ترفند جذب دانشجو درس میده و مدام تشویقت میکنه که مقاله بنویس، کتاب داشته باش یا برای مقطع بالاتر برنامه بچین‌ 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.