2777
2789

دخترم حدودا پنج سالشه وشدیدا وقتی که کاری خلاف میلش انجام میشه داد وبیداد وبداخلاقی میکنه مقاومتش خیلی بالاست واین رفتارش واقعا مارو خسته وعصبی کرده ‌..همش دلم میخواد تنهاباشم وقتی هست هیچ ارامشی نداریم تجربه ای دارید..‌در کل مشاور هم بردم و لحاظهای دیگه  طبیعیه ممنونم از کمک های پرمحبتتون

با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

تجربه خودم رو میگم بچه ای که لجباز و پرخاشگره بخاطر اینه که عصبانیه 

بیشتر بهش محبت کنید باهاش وقت بگذرونین

فعالیت های دو نفره داشته باشین 

پسر منم خیلی اذیتم میکنه وقتی که براش وقت میزارم بهتر میشه ولی نمیتونم همیشه دروغ چرا عصبانی میشم داد هم میزنم سرش دوسالس پسرم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناس هاي كودكان واقعا كمك كننده هستن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1949218&slug=%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%85%D9%8A%D8%AF%D9%8A%D9%86-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%83%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%8A%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D9%85-%D9%8A%D9%87-%DA%86%D9%8A%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%A8%D8%B1%D9%85&postId=65016275

راستش من خیلی سعی کردم مادر خوب واهل مطالعه و ...باشم اما از اول نوزادی بچه کم طاقت وبی صبری بود خوبش خیلی خواستنی ومهربونه اما اکثرا به بدخلقی که میرسه واقعا حال آدمو خراب میکنه وقت هم سعی میکنم بزارم ولی نمیشه دایم.اینکارو کرد دل به دل آدم نمیده وزود از یه کار خسته میشه.‌‌ پارک که میبرمش بازی نمیکنه فقط دعوا میکنه با بقیه ؛سر دوست سر بازی با وسایل خلاصه تو پارک هم آرامش ندارم

با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

دخترمنم دوسال و نیمشه.باورکنید با لجبازی کلافم کرده دیوونم کرده.اصلا وقتی صداش میزنم و میدونه که میخوام از خواستش منعش کنم انگار کر میشه.یادگرفته با جیغ کارشو از پیش ببره.فقط داد میزنه و گریه میکنه مدام

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

من يه برنامه تلويزيوني در اين مورد ديدم ولي چه جوري توضيح بدم اخه ؟؟؟يه روشهاي عملي نشون ميداد يعني خود مربي بچه  از صبح مي رفت خونه  اون بچه  و با چشم خودش ميديد كاراي بچه  رو و همون موقع به مادر و پدرش مي گفت چكار كنن  بعد دو سه روز  بچه ها كلي اخلاقشون عوض ميشد !!!

راستش من خیلی سعی کردم مادر خوب واهل مطالعه و ...باشم اما از اول نوزادی بچه کم طاقت وبی صبری بود خوب ...

سلام صفورا جون خوبید؟ توی یه تاپیک خوندم که شما وقتی دخترتون کوچیک بود به اوتیسم شک کرده بودید. الان ایشالا همه علائم برطرف شده؟

لطفا من رو راهنمایی کنید. پسر من الان یک سالشه و علائم آن زمان دختر شما رو داره.

راستش من خیلی سعی کردم مادر خوب واهل مطالعه و ...باشم اما از اول نوزادی بچه کم طاقت وبی صبری بود خوب ...

دختر منم اینجوری دیوونم کرده میشه بگی الان بچتون خوب شده یا همون جور بد اخلاق میمونن