2777
2789
عنوان

ازدواج برادر

556 بازدید | 16 پست

سلام به همگی

من داداشم متولد ۶۷ هست و تو شرکت کار میکنه، میخوایم براش زن بگیریم

ی دختر عمو دارم متولد ۷۱ و دبیر هست و قیافشم خدایی خوبع

مثلا از ۱۰۰ میسه ۹۰ رو بهش داد تناسب قور و وزن داره

و اینم بگم اجزای صورتش متقهرن و بهم میاد یعنی دناعش و اینا هنه متناسب

اما با خونواده عموم زیاد ارتباط نداریم و اینکه کاقعا دعتر عحوم خیلی دختر پاک و نجیبی هست.

شما باشید به داداشتون معرفی می کنید دختر عمو رو

حس میکنم داداشم خودش یکی رو داره ، چون تو روبیکا ی دختر دنبالش میکنه

منم چیزی به روش نیاوردم گفتم خودش اگه چیزی باشه میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هم دختر خوبه و هم شغل و تحصیلا ت عالی داره دانشگاه تهران خونده و هم نجیب هست

برادران و دختره باید همو بپسندند

بعدها مثلاً پیره نگه خواهرم(مادرم یا ...) تو رو برام پیدا کردن ،یا دختره میگه مادرت (خواهرت یا ...) منو برات گرفتم و من نخواستم و فلان

تو خونواده ی همسرم دوتا برادر مدت هاست باهم قهرن ، سر اینکه بچه هاشون طلاق گرفتن

کلا خیلی زشته تو عروسی اینا همو میبینن محل هم نمیدن

من حدس میزنم خودش یکی رو داره

پس باهاش صحبت کن

ط این دوره زمونه هرپسری ی کیسی رو زیر نظر داره حالا چه پارتنرش باشه چه نباشه اینطور برا خودشم بهتره 

از فامیل هرچی دور باشی بهترع😹🤦🏼‍♀️ا

خواهشاً دختر همون بزار همون دختر عمو بمونه برا داداشت

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برادران و دختره باید همو بپسندندبعدها مثلاً پیره نگه خواهرم(مادرم یا ...) تو رو برام پیدا کردن ،یا د ...

والا ما هم با هم ارتباط نداریم فقط بیرون هم رو میبینیم سلام و اینا میدیم

برادران و دختره باید همو بپسندندبعدها مثلاً پیره نگه خواهرم(مادرم یا ...) تو رو برام پیدا کردن ،یا د ...

والا ما هم با هم ارتباط نداریم فقط بیرون هم رو میبینیم سلام و اینا میدیم

[QUOTE=346403591]خواهشاً دختر همون بزار همون دختر عمو بمونه برا داداشت[/QUOTواقعا حسودیم میشه عروس ی ...

اصلا اصلا برا سلامت روان داداشتو خانوادت نرو سمت این دختر 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️