khnm_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1144 عنوان این شعر یعنی چی 122 بازدید | 16 پست اکسم فرستاد و خدا خواست که یعقوب نبیند یک عمر......همین یه تیکه دو رفتم گوگل سرچ زدم ادامش این بود شهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد البته این قسمتش رو نفرستادا منظورش،چی میتونه از تیکه اول باشه؟ 1403/04/26 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیه۲۳۳۲ عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1255 یعنی دلش نمیخاد ببینتت😐😂 تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11419 بگو چی میگی زبون بسته؟ باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
khnm_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1144 یعنی دلش نمیخاد ببینتت😐😂 وای نههههههه😭😭😭😭😭کاش اینو بهم بگه کاش حرف بزنه باهام ۴ روزه کات کردیم استوریمو ریپ زدم دیگه نمیتونم ادامه بدم حالم بده
khnm_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1144 خودت باید بفهمی .ما که نمیدونیم جریان چیه از دلتنگی دارم میمیرم بااین که خودم کات کردم انگار یه دستم قطع شده
هدیه۲۳۳۲ عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1255 وای نههههههه😭😭😭😭😭کاش اینو بهم بگه کاش حرف بزنه باهام ۴ روزه کات کردیم استوریمو ریپ زدم دیگه ن ... چرا کات کردین خو وقتی وابسته بودین تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺
khnm_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1144 چرا کات کردین خو وقتی وابسته بودین با پدرم صحبت کرد پدرم گفت نه قیافه داره نه مال و منال صفره صفره گفت بدبخت میشی بااین خانوادم نذاشتن سرم از فکر داره میترکه زنگ زده بود بهم گریه میکرد خدا چرا صدامو نمیشنوه؟🥲😭😭😭😭
هدیه۲۳۳۲ عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1255 با پدرم صحبت کرد پدرم گفت نه قیافه داره نه مال و منال صفره صفره گفت بدبخت میشی بااین خانو ... ای وای من🥺ایشالا مشکلتون حل بشه تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺
حالابماند عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 16771 بیت بیت غزلم شوق پریدن داردوه که دیدار غزل درد کشیدن داردچشم نرگس شده ات باده پرستم کردهسعی بین حرم و میکده دیدن داردتوبه کردم که قلم دست نگیرم اماهاتفی گفت که این بیت شنیدن داردوخدا خواست که یعقوب نبیند یک عمرشهر بی یار مگر ارزش دیدن دارد؟
رویاعشق عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3597 از دلتنگی دارم میمیرم بااین که خودم کات کردم انگار یه دستم قطع شده آهان چون خودت کات کردی، اینو واسه تنبیه واست فرستاده. که خدا خواست ما از هم جدا شیم. مثل ماجرای یعقوب و یوسف پیامبر
khnm_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1144 آهان چون خودت کات کردی، اینو واسه تنبیه واست فرستاده. که خدا خواست ما از هم جدا شیم. مثل ماجرای یعقو ... چشمام سو ندارن از بس گریه کردم ...... از دلتنگی...... خداکنه ازم متنفر نشده باشه 😔دوسش دارم خدا خودش یه نشونه بزاره جلو چشمم دلم آروم بگیره
khnm_honarmand مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1144 بیت بیت غزلم شوق پریدن داردوه که دیدار غزل درد کشیدن داردچشم نرگس شده ات باده پرستم کردهسعی بین حرم ... چقدر راحت کنار اومده😭😭😭 که میگه خواست خداست بابام دوبار بهش گفت نه دیگه زنگ نزد البته من گفتم زنگ نزن ولی اون مگه دوسم نداشت؟؟؟عاشق که به این راحتی ها دل نمیکنه....خواست خدا؟؟؟؟ای خدایاااااااا