2777
2789

شوهرم باهام سرسنگینه سر یه موضوعی باهام تقریبا قهر کرده درصورتیکه خودش مقصره از بس که حساسه منم نمیخوام برم باهاش که حق به جانب نشه دلم گرفته دیشب منو تنها گذاشته خونه بابام رفته قهوه خونه با رفیقاش ساعت ۳ و نیم شب اومده آخرش سر یه چیز الکی خودشو زده به قهر بجای اینکه من باهاش قهر کنم بخاطر رفتار دیشبش

همش تقصیر خودمه از بس که بهش رو دادم از اول باید محکم باهاش برخورد میکردمو شل نمیگرفتم

خودت برو عزیزم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم از اول دهه که کلا نرفتم الان هم دسته داره از سرکوچمون رد میشه ولی دلم نمیخواد برم.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که سر درد شدم

خونمون جای مزار شهداست 

همه ی دسته های شهر میان اینجا جمع میشن و از اینجا پراکنده، از ساعت ده گروه گروه ریختن هر کدوم به ساز میزنه، درهم برهم

فک کن همه ی دسته های شهر جمع، هر کدوم یه چیز میخونه، یه مدل طبل میزنه، دیوانه شدم

آدم همونجا باشه بهتره

اما بیرونم از گرما مثل جهنم، میدونم برم غش میکنم 🥴

😁🌈
منم هیچ کس و ندارم همه خانواده ام باهام قهرن شوهرم فقط دخترمو برد رفت بیرون انگار اصلا من وجود نداشت ...

بشین پای تلویزیون روضه گوش  کن وعزاداری کن.چه بسا ثوابش کمتراز رفتن به هیئت نباشه

پارسا پسرمامان😍