2777
2789
عنوان

با لاک میشه نماز خوند یا نه

705 بازدید | 36 پست

لطفا اگر یه نظر بیشتر نشنیدید نیاید همونو بگید

اونایی که تجربه ی شنیدن نظرات مختلف از جاهای مختلف دارن بگن. من مذهبی نیستم ولی خیلی جاها شنیدم گفتن با ناخون کاشته شده میشه خوند به دو دلیل. یک اینکه دین اسلام انعطاف پذیره و باید با زمان حال پیش بره، اون زمانی که گفتن نباید هیچ مانعی باشه اصلا لاک اختراع نشده بوده و فراگیر نشده بوده و جز روزمرگی خیلیا نشده بوده

دو اینکه نماز واجبه و تحت هر شرایطی باید خونده بشه حتی اگر لاک داشته باشی باید باز بخونی چون واجبه و خدا قبول میکنه. من خودم تازه میخوام شروع کنم اگر بشه

چیزایی بود که من شنیدم. بدون دعوا نظری دارید بگید 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین موضوع اینه که آب باید به خود ناخنت برسه یعنی اون سطحِ سطحش

وگرنه وضو باطله

و وقتی وضو باطله نمازم باطل میشه و قبول نیست....

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

چون نمیشه با لاک وضو گرفت پس نمازش هم باطله

عزیزم دوتا دلیل رو خوندی اصلا😐

اون زمان که گفتن هیچ مانعی برای وضو نباید باشه اصلا لاک اختراع نشده بوده بعدم دین اسلام باید با زمان حال پیش بره... 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

از کجا شنیدی اینا رو عزیزم

باید از اهلش بپرسی

حالا که راحت میسه لاک رو پاک کرد وضو گرفت و نماز خوند

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بخون قبوله

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

بنظر من نمیشه

لزوما نباید بیان بگن که لاک نزنید اگر آب نرسه نمیشه اگر آدم میخواد کاری رو انحام بده یا نده یا اونجور که درسته انجام بده دیگه این تبصره ها معنایی ندارن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم دوتا دلیل رو خوندی اصلا😐اون زمان که گفتن هیچ مانعی برای وضو نباید باشه اصلا لاک اختراع نشده ب ...

قربونت برم یعنی خدا علمش در این حد نبوده که قرار لاکی اختراع بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اینایی ک شنیدیو ازکی شنیدی؟منبعت کی بوده

نمیدونم اسمشو ولی یه حاج اقایی بود میگفت، انگار مرجع تقلید خیلیا بود کلیپشو دیدم فقط نمیشناسم به اسم

ببین اگر میگن مانعی نباشه برای سلامتی بدن هست اسلام با این تعبیر در وضو واجب کرده که چیزی مانع از رسیدن اب به بدن نباشه که سلامتی پوست و ناخنها به خطر نیفتد حتما دیدید که بعد از یک مدت از گذاشتن ناخن چه بلایی سر ناخنهای طبیعی میاد و این به زمان و مکان خاصی ربطی نداره