2777
2789

بنظرتون تولیدی لباس کدوم شاخش بیشتر فروش داره 

لباس زیر؟

لباس راحتی؟ مثل کراپ و اینا

مانتو شلوار؟

خودم میخام تولیذ کنم انلاین شاپ بزنم 

ممنون میشم نظر بدین🙄❤️

مانتو شلوار شال

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

لباس راحتی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

برای شروع سرمایه خودت و صرف اجناس گرون نکنی بهتره

یعنی چی ؟

اگه ۵ میلیون داشته باشی چند تا مانتو میتونی بیاری ؟

چند تا لباس زیر ؟

پس وقتی با ۵ میلیون میتونی اجناس بیشتر با تنوع بالاتر بیاری این بهترین گزینس .

مانتو های فروخته نشده و سخت میشه رد کرد چون سایز و سلیقه درگیرش میشه ، اما لباس زیر اگه رو دستت بمونه از مدل خاصی زودتر میتونی ردش کنی

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

تاحالا تجربه فروش داشتی؟ 

اگر نداشتی اشتباه محضه ک به فکر تولید باشی و بعد بخوای بفروشی!! 

حتما چندسال خودت جنس بگیر و بفروش بعد ب فکر تولید بیافت. دردسر تولید خیلی زیاده و جنس اوردن و فروختن بسیار کم دردسرتر و با سود بالاتره. 

درکل بین پوشاک، لباس زیر سود بیشتری داره تا بقیه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /