2777
2789
عنوان

بینهایت زیباست 🍀 عکس

259 بازدید | 8 پست

هنوزم با دیدنِ پروانه ها و صدای گنجشک ها به این دنیا اُمید دارم و زندگی بینهایت زیباست....چیزی که حَواسِ ما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنیم و نزاره صدای خنده ی مادرمون رو بشنویم و نزاره عاشقانه حرف بزنیم و با شادی زندگی کنیم اشتباهه و نباید انتخابش کنیم....ما با قضاوت و دروغ و دخالت کردن و حسادت و توقعات زیاد زندگی کردن شادی و خوشبختی رو از خودمون میگیریم....

حس خوبی بم داد 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین ک عنوان تاپیک رو دیدم مطمئن بودم تاپیک خودتونه تاپیکاتون خیلی خوبه دیدگاهتون به زندگی خیلی قشنگ ...

تشکر..هرجا از دنیا رو که نگاه میکنیم پُر از جلوه ی خداست و این دنیا هیچ نقصی نداره به خاطر همین آدم نا اُمید و ناراحت نمیشه...

تشکر..هرجا از دنیا رو که نگاه میکنیم پُر از جلوه ی خداست و این دنیا هیچ نقصی نداره به خاطر همین آدم ...

دقیقا راز شادی واقعی همینه من بهش پی بردم هرجای دنیا هم باشم بدبختیه های عالمم ریخته باشه روسری با حال دلم خوبه دلخوشم به خدا و هرچی ک  منشأش خداست

دقیقا راز شادی واقعی همینه من بهش پی بردم هرجای دنیا هم باشم بدبختیه های عالمم ریخته باشه روسری با ح ...

چقدر عالی....مثل اینکه وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و اگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

چقدر عالی....مثل اینکه وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه ...

ممنونم از توضیحات قشنگتون واقعا واقعا کاشکی همگی این رو بدونن اگر روی آسیبی و سختی ای ک تمرکز کنن رنج میبینن ولی اگر روی درسی ک ازش گرفتن تمرکز کنن رشد میکنن. دقیقا منم اینو متوجه شدم ک سختی ها همشون دلیل دارن با این دیدگاه پیش میرم که همشون واسه ساختن و بهبود شخصیت من حال حاضرن....

و هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می‌دهند.  اما بعدش شیرینی ای داره از عسل بهتر.. فقط باید صبر کنیم. تحمل نهه ، صبرر همراه با امید.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر * آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم

هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر * رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

ممنونم از توضیحات قشنگتون واقعا واقعا کاشکی همگی این رو بدونن اگر روی آسیبی و سختی ای ک تمرکز کنن رن ...

هان مَشو نومید چون واقِف نِه‌ای از سِرِّ غیب
باشد اندر پرده بازیهایِ پنهان غم مخور