2777
2789
عنوان

روم نمیشه جایی نذری ببرم

367 بازدید | 27 پست

بچه ها من سنم کمه بیست سالمه و تاحالا تجربه ایی نداشتم که تنهایی بخوام نذر بکنم یا نذری بدم به کسی. خونواده ی مذهبی هم نیستیم خیلی. میشه راهنمایی کنید. مثلا چه نذری بکنم این روزا و چجوری خودم ببرم هیئت تحویل بدم و یا پخش کنم؟  وقتی میرم لباسم باید حتما مشکی باشه گیر میدن؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کم هزینه میخوای کنه شله زردی چیزی بده به نظر منم خودت پخش کنی بهتره سعادتش بیشتره لباستم مشکی با ...

عزیزم درست که نمیتونم بکنم من بلد نیستم

منظورم چیزای اماده بود مثل شیر که خیلیا بردن

لطفا چیزای این مدلی بهم بگو❤ و تعدادشم بگو

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

هر چی که تو توانته.. مثلا حتی میتونی لیوان پلاستیکی ببری بدی بهشون اگه شربت یا چایی میدن.. یا بپرسی غدا اگه میدن چی کم دارن مثلا یدونه روغن بگیری.. یا میتونی به پرورشگاه ها کمک کنی.. یا حتی در حد شکلات و .. رنگ لباسم اعتقاد خودته ولی فکر نمیکنم گیر بدن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

کسی به رنگ لباس شما گیر نمیده اگه هم مشکی میپوشن به منظور احترام هر نذری که دوست داشتی میتونی بدی مث ...

یعد اونجا ببرم به کی بدم. بدم خودشون پخش کنن؟ 

عزیزم خجالت نداره خیلیم کارپسندیده وپرازخیروثوابی هست ومردمم واقعاخوشحال میشن الادیگه فکرنکنم وقت کنی غذادرست کنی اگرحال داری زرشک پلوبامرغ یاقیمه درست کن اگرم نمیتونی یه نون پنیروسبزی ولی با موادغذایی باکیفیت درست کن وبده دست مردم  بیشتربه رفتگرهاوپارکبان هابده چون توی این ایام ازاداری مردم ظرف یبارمصرف همینطورپرت میکنن وبیشترازهمیشه زحمت میکشنازتونون میخوام هرکس هرنذری که کردی لطف کنی یه مشت موادغذایی یاحتی کمی نمک به نیت حاجت روایی من بریزی توی قابلمه نذری ویاچندتاهم به نیت حاجت روایی من بزنی ویا یه دونه خوراکی به نیت بدی دست مردم خیلی ممنونم ازتون انشالله حاجت روابشید 

عزیزم درست که نمیتونم بکنم من بلد نیستممنظورم چیزای اماده بود مثل شیر که خیلیا بردنلطفا چیزای این مد ...

میتونی شیرینی خشک بخری یا کیک یزدی از قنادی شیر هزینش زیاد میشه یا مثلا رشته و روغن و برنج اینا بدی به هیئت اهدا کنی ولی اینکه خودت چیزی بدی یه حس دیگست

میتونی شیرینی خشک بخری یا کیک یزدی از قنادی شیر هزینش زیاد میشه یا مثلا رشته و روغن و برنج اینا بدی ...

بعد چرا خیلیا نذر میکنن ولی قبل اجابت جلو جلو میگن بدی بهتره

قبول باشه جانم🥺 بهتره لباستون مشکی باشه، پخش شکلات و خرما راحت‌تره معمولا، جلوی عزادارها نگه‌دارید یه بفرمائید و یه لبخند کمرنگ، اگر برنداشتن خیلی معطل نکنید برید بعدی، برای ما هم دعا کنید لطفا🥺💚

نذر یعنی از قبل نیت کردی اگه مثلا مشکلم حل شد آش بدم یا شربت بدم اگه میخوای کمک کنی و ثواب کنی این نذر نیست میتونی مسجدا و ایستگاه صلواتیا کیک یزدی بخری یا شکلات یا چایی خشک بدی بهشون پخش کنن محرمه میخوای چ رنگی بپوشی! خانوادت مذهبی هم نباشن دیگه خودت میدونی محرمه