بچه ها من سنم کمه بیست سالمه و تاحالا تجربه ایی نداشتم که تنهایی بخوام نذر بکنم یا نذری بدم به کسی. خونواده ی مذهبی هم نیستیم خیلی. میشه راهنمایی کنید. مثلا چه نذری بکنم این روزا و چجوری خودم ببرم هیئت تحویل بدم و یا پخش کنم؟ وقتی میرم لباسم باید حتما مشکی باشه گیر میدن؟
حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر چی که تو توانته.. مثلا حتی میتونی لیوان پلاستیکی ببری بدی بهشون اگه شربت یا چایی میدن.. یا بپرسی غدا اگه میدن چی کم دارن مثلا یدونه روغن بگیری.. یا میتونی به پرورشگاه ها کمک کنی.. یا حتی در حد شکلات و .. رنگ لباسم اعتقاد خودته ولی فکر نمیکنم گیر بدن
عزیزم درست که نمیتونم بکنم من بلد نیستممنظورم چیزای اماده بود مثل شیر که خیلیا بردنلطفا چیزای این مد ...
میتونی شیرینی خشک بخری یا کیک یزدی از قنادی شیر هزینش زیاد میشه یا مثلا رشته و روغن و برنج اینا بدی به هیئت اهدا کنی ولی اینکه خودت چیزی بدی یه حس دیگست
قبول باشه جانم🥺 بهتره لباستون مشکی باشه، پخش شکلات و خرما راحتتره معمولا، جلوی عزادارها نگهدارید یه بفرمائید و یه لبخند کمرنگ، اگر برنداشتن خیلی معطل نکنید برید بعدی، برای ما هم دعا کنید لطفا🥺💚
نذر یعنی از قبل نیت کردی اگه مثلا مشکلم حل شد آش بدم یا شربت بدم اگه میخوای کمک کنی و ثواب کنی این نذر نیست میتونی مسجدا و ایستگاه صلواتیا کیک یزدی بخری یا شکلات یا چایی خشک بدی بهشون پخش کنن محرمه میخوای چ رنگی بپوشی! خانوادت مذهبی هم نباشن دیگه خودت میدونی محرمه