2777
2789
عنوان

رو تخت خوب با همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 54 پست
دستشو میزاره زیر سرم بعد میخوابم البته همین امشب اومدم خونه بابام چون ازم دفاع نکرد و عمه اش وسط خیا ...

عمه اش کتکت زد ؟؟؟؟

شوخی میکنی؟🤕

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
عمه اش کتکت زد ؟؟؟؟شوخی میکنی؟🤕

ای کاش شوخی بود💔

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو نامززدم که میومد ایران یا من میرفتم پیشش، رو شکمم رو دستم میخوابید دیوانه میشدم بعدشم محکم سفت ...

😁نامزد خارجکی خوب بود که 

چرا ولش کردی😅

عمه اش کتکت زد ؟؟؟؟شوخی میکنی؟🤕

جالبیش اینه که شوهرم طرف عمه اش رو گرفت😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
دستشو میزاره زیر سرم بعد میخوابم البته همین امشب اومدم خونه بابام چون ازم دفاع نکرد و عمه اش وسط خیا ...

چی عمش کتک زد؟وایسادی نگاه کردی ؟چرا بی‌سرو زبونی چرا جرش ندادی چرااجازه دادی غروروشخصیتتو خدشه دار کنه؟چرا اجازه میدی هر احمقی سرت زبون در بیاره؟وای وای وای آخه چراازخودتون دفاع نمیکنید من اگر اونجا پیشت بود بخدا جر ش میدادم که جرأت نکنه از کنارت  دیگه رد بشه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

🤣🤣🤣🤣عجب کوماندویی هستی سوادت چقدره؟

سوادم 😐🤔

چی عمش کتک زد؟وایسادی نگاه کردی ؟چرا بی‌سرو زبونی چرا جرش ندادی چرااجازه دادی غروروشخصیتتو خدشه دار ...

منم کتکش زدم ولی واقعا در شان خودم ندونستم که مردها بیان جلو مو بگیرن 😑

من با فامیل شوهرم کلا حرف نمیرنم چون با مادرشوهرم قطع رابطه ام بعد دیشب تو هیات دختر عمه ۹ساله شوهرم ...

ببخشیدا ولی 💩💩💩تو مغز شوخرت

سیفون رو بکش رو همچین 💩 و خانواده ی 💩💩💩💩

وای بیا با هم بریم شوهرت رو پاره کنیم😵‍💫🫤

کلا برگام ریخته🤐نقش هویج رو داشت اونجا

😦😦😦شوهرت مگه سیب زمینی هست که وایستاد عمع ی وحشیش پاچه ات رو بگیره😒😬

تو صف.داشت نذری میگرفت😵‍💫جالبش اینه میگم بیا میگه نه تو بیا بریم خونه😑