2777
2789
عنوان

رو تخت خوب با همسرتون

1887 بازدید | 54 پست

امشب برام سوال شد...شما رو تخت وقتی میخاین با همسرتون بخابین حتما باید بغل هم باشین یا نه...ما ک انگار ن انگار اون یطرف میخابه منم یه طرف..دلم میخاد تو بغلش بخابم یا حداقل دستمو بگیره بخابیم 

شما چه جورییید موقع خاب جدایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستشو میزاره زیر سرم بعد میخوابم البته همین امشب اومدم خونه بابام چون ازم دفاع نکرد و عمه اش وسط خیابون کتکم زد 😔

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

اووو نامززدم که میومد ایران یا من میرفتم پیشش، رو شکمم رو دستم میخوابید دیوانه میشدم بعدشم محکم سفت بغلم میکرد و پاشو مینداخت رو پام. من عادت ندارم و خوش هم ندارم دوست دارم رها بخوابم. خداروشکر تموم شد

شوهرمم اولش یکم بغلم میکرد بعد هرکس جدا میخوابید روتخت اینو بیشتر خوش داشتم

دستشو میزاره زیر سرم بعد میخوابم البته همین امشب اومدم خونه بابام چون ازم دفاع نکرد و عمه اش وسط خیا ...

وا خب میزدیش دیگه. پاتو چرب میکردی و میکردی تو نمیدونم کجای طرف. دعوا و قهر با همسر دیگه چیه

وا خب میزدیش دیگه. پاتو چرب میکردی و میکردی تو نمیدونم کجای طرف. دعوا و قهر با همسر دیگه چیه

منم کتکش زدم ولی شوهرم طرف اونا بود😐منم واقعا عصبی شدم بهش زنگ زدم میگم بیا عمه ات منو کتک زده زنگ زدم‌۱۱۰ بیاد میگه بیا بریم خونه 🤕

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
سرچی بود 😬ولی خوب کردی چشم زهر گرفتی

من با فامیل شوهرم کلا حرف نمیرنم چون با مادرشوهرم قطع رابطه ام بعد دیشب تو هیات دختر عمه ۹ساله شوهرم رو دیدم تحویلش نگرفتم  تو صف نذری بودم دیدم یهو اومد گفت الان مامانم میاد پاره ات میکنه ببینم چه گوهی میخوای بخوری😳هیچی بهش نگفتم دیدم شوهرم زنگ میزنه میگه چرت و پرت نگو 😑بعدش دختر عمه اش اومد منو کتک زد 😐زنا گفتن بچه جون برو پی کارت منم نذریمو گرفتم  داشتم‌از خیابون ردمیشدم دیدم  عمه اش اومد منو کتک زد بعد منو گرفته به دخترش میگه بیاد منو بزنه  منم موهاشو گرفتم کشیدم 

بعد شوهرمم طرف اونارو میگیره ،زنگ زده به بابام فحش ناموس داده منم صورت جلسه کردم و اومدم خونه بابام

شوهرمم ازم خبر نگرفت تازه زنگ زده۱۱۰ صورتجلسه کرده که زنم از هیات گذاشته رفته به خاطر عدم تمکین 

الان من چیکار ‌کنم😭💔