2777
2789

ناشکری نمیکنم ها اصلا اما خب آدمم دلم میگیره میبینم تو این ۲۴ سال کسی منو دوست نداشته از جون و دل

برعکس من که جزخدا کسی رو ندارم یه سری ها کلی خاطر خواه دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه سعی میکنم ناشکری و گله نکنم اما گاهی نمیتونم جلو خودمو بگیرم بخدا شکایت میکنم

حق داری عزیزم

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

عزیزم میگم راست میگن اگه اعلانات تلگرامت روشن باشه یعنی همون فلشه آبی باشه اگه به کسی پیام بدی وپاک اونی اون نوتیف میره روی گوشیش که پیام دادی ولی اگه اعلانات تلگراممون خاموش باشه نوتیف واسه اون فرد نمیره که پیام دادی پاک کردی؟یا کلا اعلانات تلگرام ما ربطی به گوشی اون فرد نداره؟