2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم...

228 بازدید | 16 پست

دیشب خواب دیدم زایمان کردم یه دختر دارم 

دارم بهش شیر میدم

خیلی تو خواب ذوق داشتم فکر میکردم همه چیز واقعیه 

من اصلا باردارهم نیستم بخاطر کیستی که دارکه دارم فکر نمیکنم به این زودیا باردار شم

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

انشالله خدا به همین زودیا به هرکی نی نی میخواد نی نی سالمو صالح بده به منم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم دیشب یک همچین خوابی دیدم توی خواب یک پسر ناز مامانی داشتم وقتی به صورتش نگاه می کردم اشک می ریختم ومی گفت خدایا یعنی تموم شد یعنی دیگه الان این مال خودمه ولی افسوس که خوابی بیش نبود

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

دختر توي خواب خير و بركته و شير دادن زن بارداري   

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
انشالله خدا خودش به همه نگاه کنه  به منو شماهم نگاه کنه

انشالله چندین بارشده ازاین خواب هادیدم وگفتم خدایا اگه این خواب دیگه هرگزنمی خوام بیداربشم چون توی خواب چیزی دارم که توی بیداری فقط حسرتش را ولی بازم بیدارشدم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
ای جاااانم یعنی میشه؟

خوابت رو بزن توي نت تعبيرش رو خودت بخون همينه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ