2777
2789
عنوان

دلم براخانمای متاهل میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 50 پست
مگه ازدواج کردن تاج طلا سر کسی گذاشتن؟ والا تاپیکا یکی در میون کتک و دعوا و مادر شوهر و..... راست می ...

دیگه همه زندگیا که اینجوری نیست اونی هم که مجرده از شرایطش خسته میشه دلش می‌خواد ازدواج کنه ،تو‌ نی نی سایت هم یکی شوهرش بهش اخم کنه میاد ده تا تایپیک میزنه ولی هزار بار هم که خوش باشن نمیاد یه بار توی سایت بگه اینجا فقط اه و ناله دارن 

دیگه همه زندگیا که اینجوری نیست اونی هم که مجرده از شرایطش خسته میشه دلش می‌خواد ازدواج کنه ،تو‌ نی ...

بله همه یکجور نیستن 

ایشالا که همه گل و بلبلن

به هر حال با اینکه متاهلم ولی ازدواج نقطه اوج یک خانم نیست 

مجردی یا متاهلی مهم دل خوش و آرامشه نه ناراحتی و بدبختی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا امشب نمیدونیم دلمون برا مجردا بسوزه یا متاهلا اخه چند تا مجرد هم امشب تایپیک زده بودن دلشون ا ...

من دلم براهرکس که براخودش ارزش قایل نباشه میسوزه چه مجردایی که فقط همه چیززوتوازدواج میببنن چه متاهلیایی که به هرقیمتی حتی نابودشدن قلب وروحشون میخوان شوهرشونوحفظ کنن میسوزه 

فقط امیدوارم چه خانمهای متاهل و چه دخترای مجرد شان و قدر خودشون رو‌بدونن 

نه واسه حفظ شوهر خودشون رو‌بکشن ، نه واسه شوهر کردن

هرزنی اول باید خودش و پیشرفت خودشو دوست داشته باشه🌺🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اون خانمه الان اونجابوده جلوفلان خانم گرفته که شوهرش نگانکنه جاهای دیگه که شوهرش تنهامیره مثل سرکارر ...

واقعامنم همینومیگم واقعاخودش خوشگل وخوش هیکل بود البته چندنفربودن که تقریباباهم بودن همه شون رفتاراشون مشابه بودچشای مضطرب و....

وقتی میگی دلم برا متاهلا میسوزه یعنی همه رومیگی باید میگفتی برا بعضی متاهلا واینکه تو اززندگی تک تک ...

خوب چرایه زن نبایددرس بخونه کارداشته باشه که برایه لقمه نون اینقدروح وروانش بهم بریزه اینم ازاون حرفاست که میزنی پس بگوبخاطرپول فقط شوهررومیخوان 

واقعامنم همینومیگم واقعاخودش خوشگل وخوش هیکل بود البته چندنفربودن که تقریباباهم بودن همه شون رفتاراش ...

اوناهمشون ذهنشون مریض بوده فکراشون سمی اصلاشایدشوهرشم نگاه نمیکنه هافکرشم نمیره ولی خودش یه کاری می‌کنه بدترجلوه توجه شه شوهرشم کنجکاوشه نگاه کنه

شماکه اخرین تاپیکتون مستندهست نگران نیومدن شوهرتون بودید🤣🤣🤣 کلادغدغه خانمابجزخیانت شوهرورفتارهای ...

اگر مجرد بودم خب ممکن بود بابام دیر بیاد خونه نگران شم یا داداشم یا بالاخره یکی از اعضای عزیز خانوادم. 

اینکه من نگران دیر کردن شوهرم شدم ینی اینکه دوسش دارم. زندگیمم دوس دارم  و این دوس داشتن هم جزو اتفاقای خوب متاهلی هست.    برعکس ی عده چشم دیدن شوهره رو ندارن و ازشم متنفرن‌.  

در کل ازدواج باعث میشه فرد پخته شه. البته ازدواج صحیح.  و همچنین همین فراز و نشیبای زندگی مشترک، انسان رو بالع و عاقل میکنه.  

اکثر کسایی که کلا ازدواج نکردن و سنشون رفته بالا  رفتاراشون و شخصیتشون حالت نپخته و بچگانه داره.  و  ناراحت هستن از مجرد بودنشون

البته آدم ازدواج نکنه بهتره تا اینکه بره با ی آدم نامناسب خائن هیز روانی ازدواج کنه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اگر مجرد بودم خب ممکن بود بابام دیر بیاد خونه نگران شم یا داداشم یا بالاخره یکی از اعضای عزیز خانواد ...

نه وقتی دعواکرده باشیدکلاخواستیدوسط حرفاتون یه تیکه به مجرداهم بندازیداره هرکس سنش رفته بالاازدواج نکرده ناپخته بوده ؟؟؟شماراست میگید.شمابرودرمان کن بچه بیارکلاخانمای متاهل  یاهمش درگیرخواهرشوهرمادرشوهرخیانت شوهروکتک خوردن ازشوهرشون یابفکراینن بزورشده یه بچه بیارن فرداهمینوبکولنن توسرمجردابعدش موقع طلاق بگن من بچه نمیخواستم شوهرم خواست حالابایه بچه چیکارکنم