خیلی زندگی سختی دارن خیلیهاشون تمام دغذعه شون خیانت وازدست دادن شوهراشونه امروزتوهیت محلمون چندتاخانم بودن که واقعازیبابودن ولی به محض اینکه یه خانم جوون حتی زیبایی متوسط داشت میومداینقدبهم میریختن نگاهای استرسی اخمای عجیب یه نگاه به شوهرشون میکردن یه نگاه به خانمایکیشون خوب باحالت ناراحتی اومدپشتشوکردبه یه خانم جوون که مثلاپیش خودش جلودیده شدنوبگیره شوهرش نگاهش نکنه واقعایه ازدواج ارزش اینقدناراحتی وحرص وغصه روداره؟؟
اگر از اون دسته از دخترا بی هستین که دوست دارین شوهر ایندتون چشم پاک و باتقوا باشه با یه پسر خدا ترس ازدواج کنین ادم خداترس حتی اگه از تو هم بدش بیاد به خاطر خدا به تو خیانت نمیکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه اینطوری نیستن اینایی که میبینی دارن راه رو اشتباه میرن.
زندگی مشترک یعنی آرامش، نداشته باشی یعنی اون زندگی به پوست خیار نمی ارزه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
من جمع نبستم خیلیهااینطورین. توهمین سایت ببین چقددرحال چک کردن گوشی شوهراشونن چقدبهشون خیانت شده احساس میکنم اعتمادبنفس ندارن فقط میخوان یه شوهرداشته باشن ازاینهمه نعمت دنیاهمینوفقط میخوان
من جمع نبستم خیلیهااینطورین. توهمین سایت ببین چقددرحال چک کردن گوشی شوهراشونن چقدبهشون خیانت شده احس ...
وقتی میگی دلم برا متاهلا میسوزه یعنی همه رومیگی باید میگفتی برا بعضی متاهلا واینکه تو اززندگی تک تک اونا خبر نداری خیلیاشون پشتوانه مالی ندادن بچه کوپیک دارن حمایت خانواده روندارن وهزار تامشکل دیگه وگرنه هیپکی شوهر خیانت کارودوست نداره
ای خدا امشب نمیدونیم دلمون برا مجردا بسوزه یا متاهلا اخه چند تا مجرد هم امشب تایپیک زده بودن دلشون ا ...
مگه ازدواج کردن تاج طلا سر کسی گذاشتن؟
والا تاپیکا یکی در میون کتک و دعوا و مادر شوهر و.....
راست میگن دیگه
تو همین سایت خانمای متاهل به گربه های ماده هم حساسیت دارن چه برسه دخترا و خانمای زیبا و.. جاری و...... حتی خواهر شوهر
خاله زنکن
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد