2777
2789
عنوان

شوهر بی محبت

223 بازدید | 20 پست

وقتی با شوهراتون حرف میزنید و بهش میگین دلم گرفته یا اینکه حال روحیم خوب نیست واین چیزا چه رفتاری نشون میده ؟ سعی میکنه ارومتون کنه با حرفاش یا مثل شوهر من کلا انگار ن انگار ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیش نزنه با زبونش که بدترم کنه، خوب کردن پیش کش. مدت‌هاست سعی می‌کنم بهش نگم حالم بده و‌خودم حالمو خوب کنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چرا اینجوری میشه 

خب نمیتونی مثلا یکم به خودت برسی بری خودتو تو بغلش جا کنی ؟ یا مثلاً در حد دو دقیقه صورتتو بچسبونی به صورتش عشق کنی بعدم ماچش کنی بهش بگی انرژی گرفتم بلند شی‌بری؟ 

من در عجبم چرا اینجوری میشه وقتی زن انقد می‌تونه تناز باشه

خدایا شکرت که هستی =)
شوهر کع ندارم ولی هروقت به داداشم میگم دلم گرفته پا میشه میره 😐😐

برادر من هم همین جوری یه وقتی زنش می گه جاییم درد می کنه .. فقط نگاش می کنه بعد هم می گه ماشین روشن می کنم بیا بریم دکتر 🤣😂

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
چرا اینجوری میشه خب نمیتونی مثلا یکم به خودت برسی بری خودتو تو بغلش جا کنی ؟ یا مثلاً در حد دو دقیقه ...

چون گاهی نیازه اون نازتو بخره نه ک دائم خودم راهشو نشونش بدم . و اینکه گاهی کنار هم نیستیم دوریم ...

چرا اینجوری میشه خب نمیتونی مثلا یکم به خودت برسی بری خودتو تو بغلش جا کنی ؟ یا مثلاً در حد دو دقیقه ...

طنازی که جواب نداشته باشه به چه درد زن میخوره

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

[QUOTE=346376475]نیش نزنه با زبونش که بدترم کنه، خوب کردن پیش کش. مدت‌هاست سعی می‌کنم بهش نگم حالم ب ...

اشتباه می‌کنی منتظر اونی.

بگرد ببین چطور حالت خوب میشه. لازمه بری بیرون پاشو برو بیرون. باید بخوابی بخواب باید خرید کنی بکن.

منتظر کسی نباش تا ارزشمند بشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چون گاهی نیازه اون نازتو بخره نه ک دائم خودم راهشو نشونش بدم . و اینکه گاهی کنار هم نیستیم دوریم ...

خب اول خودت حال خودتو خوب کن 

بگرد دنبال چیزایی که فقط حال تو رو خوب میکنه بعد اونم عاشقت میشه سمتت میاد

خدایا شکرت که هستی =)