2777
2789

سلام ما خونه ای که اجاره می‌نشستیم رو صاحبخونه یه مبلغ نجومی گفت و خواست رهن کامل بگیره یهو، ما هم چون در توانمون نبود دنبال خونه گشتیم، دیروز قرارداد خونه جدید بستیم و ده درصد از پول پیش رو(که کمتر از پول پیش خونه فعلیمونه) پرداخت کردیم، ولی مشاور املاک نوشت تا تاریخ پنج مرداد اگه باقی پول رو ندیم قراداد لغو میشه و پولمون هم پس نمیدن! پنج مرداد هم تاریخ اتمام قرارداد همین خونمونه، از طرفی صاحبخونه فعلیمون میگه پول ندارم تا وقتی مستاجر نیاد بهتون بدم، و از اونجایی که مبلغ زیادی هم گذاشته به شخصه خیلی امید ندارم که تا پنجم خونه اجاره بره، میترسم بدبخت بشیم خیلی، چیکار باید بکنیم تا پولمونو بده🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون خونه رو تو دیوار آگهی کنید شاید کسی دید اومد اجاره کرد 

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲

ما ماشین عزیزمون رو که یک ماه نبود خریدیم  رو فر‌وخیم چون دیگه چاره ای نبود 💔

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

صاحب خونه یک ماه به قرارداد مونده طبق قانون باید یک سوم ودیعه رو بده بعد از تخلیه همزمان با کلید دو سوم بقیه رو بده بهتون از طریق املاک که قرارداد نوشتین تحت فشارش بذارید اون املاک جدید هم خیلی نامردی کرده درصدی جریمه داره نه کل مبلغ

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

امضا زدیم نمیدونم چرا هیچی نگفتیم اونجا😔

عیب نداره فردا برید هم با صاحبخونه قبلی و هم این جدیده صحبت کنید حل میشه مطمئن باشه

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️