2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جاهایی؟ الان زیر ۵تومن خونه نیست

خیلی هست البته بستگی داره چه متراژ بخوای

الا من منطقه ۱۵ ام با ۴ تومن حدودا ۸۰ تا۹۰ میتونی بخری

مثلا خودم به شخصه ۳۵۰۰ گذاشتم 

میگم دیگه بستگی به ملاک هات داره

من خودم میخوام یه منطقه برم بالاتر اون قسمتی که میخوام برم طبقه چهارم بدون آسانسورش ۴تومن

و کلی موردهای دیگه ام هست محدوده منطقه ۱۴ و ۱۵ زیاد میتونی پیدا کنی

خیلی هست البته بستگی داره چه متراژ بخوایالا من منطقه ۱۵ ام با ۴ تومن حدودا ۸۰ تا۹۰ میتونی بخریمثلا خ ...

ملکت فول امکاناته؟ کوچه چندی؟ ۸۰ متری افسریه این قیمت نیست! والفجری؟ 

خیلی هست البته بستگی داره چه متراژ بخوایالا من منطقه ۱۵ ام با ۴ تومن حدودا ۸۰ تا۹۰ میتونی بخریمثلا خ ...

نیروهوایی که قیمتاش افتضاح بالائه مگراینکه بری سمت شکوفه اون پایینای پیروزی بگیری 

نیروهوایی که قیمتاش افتضاح بالائه مگراینکه بری سمت شکوفه اون پایینای پیروزی بگیری

خب شما میری سراغ گرانترین قسمت های اون منطقه رو میگردی

آهنگ رو بزن توی دیوار قیمت ها خوبن

مینابی ام خوبه

خب شما میری سراغ گرانترین قسمت های اون منطقه رو میگردیآهنگ رو بزن توی دیوار قیمت ها خوبنمینابی ام خو ...

سمت بلوار ابوذر دسترسیش به خیابون اصلی و بی آرتی خوب نیست باید ماشین داشته باشی الان هیچ کس خریدو فروش نمیکنه میگن قیمتا شاید بیاد پایبن 

سمت بلوار ابوذر دسترسیش به خیابون اصلی و بی آرتی خوب نیست باید ماشین داشته باشی الان هیچ کس خریدو فر ...

من خودم بلوار رو دوست دارم و توی ربذه خیلی دنبال خونه گشتم خونم فروش نرفت وگرنه اونجا میخریدم 

سلیقه ایی بلوار راحت به پیروزی و خاوران دسترسی داره 

برای فروش که هست اما خریدار نیست

خونه پایین نمیاد خیالت راحت چی ارزون شده که خونه بشه

دنظرتون  درباره منطقه ۱۵ چیه ؟ چجور جائیه از نظر فرهنگی و اینکه جای لوکسه یا پایین یا مرکز ، البته کیان شهر اینارو میگم 

من خودم بلوار رو دوست دارم و توی ربذه خیلی دنبال خونه گشتم خونم فروش نرفت وگرنه اونجا میخریدم سلیقه ...

ربذه خیلی خوبه مثل پرستاره پولدار نشینن خونه هاشونم گرونه ان شاءالله خونت فروش بره جایی که دوست داری بخری