2777
2789
عنوان

نذری

90 بازدید | 4 پست

امروز وقتی میرفتیم هیئت، ی صحنه دیدیم و دلمون کباب شد، 

یه کارتن خواب، بغل سطل زباله، نزدیک مسجد، خوابیده بود

کلی براش غذا و اش گذاشته بودن

کاش ی سری آدمای بزرگ پیدا شن نذرشون این باشه اینارو برگردونن ب جامعه

یا ی زندانی مالی رو پیدا کنن

صحنه ای که همیشه اشک منو درمیاره همین زباله گردان ک جدیدا خانوماهم بهشون اضافه شدن وقتی میبینیم پسرم ...

خیلی بد بود دستتم غذابود اومدم براش بذارم دیدم بالاسرش چقدر غذاست، همش میگم کاش یکی ازین مراسم گردونا ببینیدش، کمکش کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد بود دستتم غذابود اومدم براش بذارم دیدم بالاسرش چقدر غذاست، همش میگم کاش یکی ازین مراسم گردون ...

هیشکی نمیبینم کمک اساسی کنه همه ریا کارن میخان توچش باشن همسایمون ۱۲۰۰پرس چلومرغ میده هیعت بجاش میتونه خام مرغ بده به همینا غذای چن روزشون باشه نه یع‌وعده فقط یه نفرشون سیر شن بفیه خانواده گشنه

هیشکی نمیبینم کمک اساسی کنه همه ریا کارن میخان توچش باشن همسایمون ۱۲۰۰پرس چلومرغ میده هیعت بجاش میتو ...

بنظرم نذری دادنه خوبه یجور تو نسل میچرخه و بچه ها یادمیگیرن، ولی اینکه بسته های حمایتی بدن به مستحقش خیلی خوبه، یاهمین آزاد کردن زندانی یا ی نفرو برگردونن ب زندگی مثل این مردی که دیدم 

این کارا رو یادبدن خیلی گلستان میشه