2821
2789

بچه ها من امروز بعد دو سه هفته رفتم محل نامزدم  محلشون تکیه داره و از جاهای دیگه همه میان محرم مسجد محلشون خیلی شلوغه

مانتو کتی من تا زیر باسنم بود

مادر شوهرم یهو برگشت گفت این چه مانتوییه 

مانتوت خیلی کوتاهه با این میخای بیای مسجد  

حدقل چادر منو بزار

من واقعا بدم اومد  گفتم نه مامان من مسجد نمیام کمرم خیلی درد میکنه اومدم به خودتون سر بزنم نمیتونم اونجا بشینم شما برید و..

نرفتم به بهونه کمر درد یه یک ساعت بعد اینا به نامزدم گفتم منو ببره خونه

واقعا عصبی شدم از حرف مادر شوهرم

شب نامزدم  پیام داد که ناراحت شدی از حرف مامان و..

یکم حرف زدیم

ببینین چی میگه!!

جای من باشین چیکار میکنین

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

کو‌ببینم

بنظرم لباست نامناسب نبوده میشد با لحن قشنگ تری بگه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نظرمه ک حداقل محرم برای رفتن ب روضه یا تکیه یا مسجد اگه چادر نتونم سر کنم حداقل اینه ک مانتو کاملا بلند و با حجاب سر کنم و احترام بزارم ب جایی ک میخام برم

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

بنظرم اصل حرفش بد نبوده

مجلس روضه و خودتم میگی خیلی شلوغ بوده

شاید ی لباس مناسب تر بهتر بود تا مانتو کتی.

ولی با لحن بهتر میگفت خوب بود

البته مادرشوهر حتی با لحن خوبم بگه ادم بد برداشت میکنه

کو‌ببینمبنظرم لباست نامناسب نبوده میشد با لحن قشنگ تری بگه

دقیقا

با حالت طلبکارم بهم میگه

واقعا لباسم بد نبود 

نباید جبهه میگرفتی 

جایی هم میری یا لباس مناسب بپوش یا منتظر هر واکنشی از اطرافیانت باش 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

از مداخله های این لعنتی ها متنفرم 😐لعنتی ها سرتون تو ک.ون خودتون باشه

😭 حالم  بهم میخوره ازش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز