2777
2789

به حق این شب عزیز خدا نگذره از مردم آزار . چه گناهی کردیم که گیر همسایه ی نفهم و مردم آزار افتادیم . نه ساعت خواب حالیشونه نه میفهمن آپارتمان نشینی یعنی چی .فقط گاو و گوسفند فروختن اومدن آپارتمان خریدن برای مردم آزاری. هر شب کوبیدن و سروصدای وسیله جابجا کردن کشیدن ساعت یازده و نیم تا دو .تذکر میدیم بدهکارشونیم نمی فهمن ادامه میدن شرایط فروختن خونه هم نداریم اون گاو ها هم خودشون صاحبخونن .به حق امام حسین خیر نبینن . تموم وجودم شده استرس و ناراحتی هر شب همینن 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم فرهنگ آپارتمان نشینی دو جنبه داره 

یکی اینکه قواعد و مقرارت رو رعایت کنی و ایجاد مزاحمت و سروصدا نداشته باشی 

یکی اینکه تحمل بالایی داشته باشی !!!و خیلی حساس نباشی 

بلاخره طرف بچه داره ،،،نمیتونه پای بچه رو بببنده،،،،،

وگرنه باید بری ویلایی دریس بگیری

حرفت واقعا حق،. من تا دیر وقت بیدار میمونم که همسایه ی خدا نشناس از بیرون بیاد کپه ی مرگشو بزار بعد بخوابم، چون وقتی میرسه یه جوری در سرویس بهداشتی  رو میکوبه تا صبح خوابم میپره، 

حالا نفرین نکن خوب نیسامیدوارم ک عقل بیاد تو سرشون ودست از این کارا بردارن

خوب آدمو به جایی می رسونن که بجز نفرین کاری نشه کرد 

محترمانه دوستانه تذکر دادیم نمی فهمن بدتر میکنن خوب ما هم آدمیم چند ساله هر شب مردم آزاری کارشونه 

بنظرم فرهنگ آپارتمان نشینی دو جنبه داره یکی اینکه قواعد و مقرارت رو رعایت کنی و ایجاد مزاحمت و سروصد ...

اونی که پای،بچشون نمیتونه ببنده باید بره دربست بگیره نه اونی که سکوت مطلقه.یکی دیگه زاییده زحمتش رو دوش همسایه باشه!قانون آپارتمان باید رعایت شه

وا هر شب؟ چخبره مگه

آره بخدا هر شب کارشونه . پرجمعیت هم هستن و نمی فهمن کلا همسایه دارن 

اصلا بخدا اگه میخواستن ده طبقه رو واحدشونم بسازم این چند ساله تموم شده بود سرو صداشون . هر شب کشیدن و کوبیدن توروزم کارشونه شبا وقت خواب 

اونی که پای،بچشون نمیتونه ببنده باید بره دربست بگیره نه اونی که سکوت مطلقه.یکی دیگه زاییده زحمتش رو ...

الان همه بچه دارن 

اونایی که استثنا بچه و اعصاب ندارن  و نمیتونن تحمل کنم باید برن دربس بگیرن ،،،،

وگرنه مثلا تو آپارتمان ما همه به جز یه نفر بچه دارن 

همه هم درک می‌کنیم ،،،،،چون می‌دونیم بچه هست ،،،،و نمیشه کاریش کرد و تا اونجایی که بشه همدیگه رو درک می‌کنیم 

جمع شید دورهم.ی مدیر ساختمون انتخاب کنید.با زبون خوش قانون بزارید که بعد ۱۲ شب سکوت باشه.ما اینکارو ...

مدیر ساختمون داریم ولی اصلا به حرف اون بنده خدا هم گوش نمیدن اون خودش شاکیه هر واحدی ی مدل ازشون شاکیه بدبختی ما بیشتره بالا سرمونن .بنده خدا بهشونم میگه اهمیت نمیدن . ما خودمونم دوستانه گفتیم نمی فهمن 

الان همه بچه دارن اونایی که استثنا بچه و اعصاب ندارن و نمیتونن تحمل کنم باید برن دربس بگیرن ،،،،وگر ...

بچه دیگه قبل ۱۲ شب باید بخوابه.الان مشکل استاتر بعد ۱۲ شب.و اینکه همسایه های مام بچه دارن ولی یادشون دادن مثلا تو راهرو صدا نکنن.و شب زود بخوابن.فرهنگ میخواد آپارتمان نشینی

سلختمونتون چند واحدی؟

۱۴ واحد هستیم واحد بالا سر اینا خالیه از شانس خوبشون متوجه نمیشن مردم آزاری یعنی چی بخدا تو عمرم زبون نفهم تر از اینا ندیدم همه شاکین از دستشون  .الانم سرو صداشون میاد ساعت از یکم گذشته