2777
2789
عنوان

بابااین نظرات چیه درمورد طلاق آخه

278 بازدید | 15 پست

میگه بادوستان متاهلم مرتبط بمونم

۱.مگه مجبوری وقتی شوهرش هست معاشرت کنی؟

ادم دوست دبیرستان ودانشگاه داره تعلق خاطر داره قطع ارتباط مگه ممکنه؟ زنانه برو وقتی شوهرش نیست.

عصرونه زنونه، مولودی انعام و...

۲.نمی تونی؟ بیرون قراربذار کافه، پارک

نمیاد؟ وقت نداره

باشگاه کلاس

بازهم نشد خودت دعوتش کن خونه خودت مادرت

شوهرش هم اومد دنبالش دم درنرو

خونش هم زنگ نزن موبایل بزن

۳.مگه غیراز۲ دوست صمیمی لازمه کسی ازطلاق بدونه مزاحم بشه. اومدخونتون که دنبال شوهرت نمی گرده

اصلا نگو حرف شد رفته جایی، کاری داشته

کسی هم مزاحمت نمیشه

دوستی ۲۰ ساله رو نمیشه بخاطر طلاق یکی نابود کرد کمک هم دربیماری و...خواستی بکنی درنبود شوهرش اگربود سوپ باپیک بفرست باهاش برای دکترهمراه شو خونشون نرو

امادوستیت روحفظ کن به هم نیازمندمیشید

وای خیلی از همین دوستان و شوهراشون بفهمه خودشون آروم آروم دور میشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمن اصلاارتبتط بیرون دور نمیشن

دیدم ک میگم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دیدم ک میگم

دیگه قدر نجابت یکی رو نمی دونن تو سختی ول می کنن پس برن...

ددست برای سختیه دیگه هرتبتط تلفنی چه ربطی به شوهرداره

مگه زن متاهل بی اخلاق توی اجتماع کم ریخته؟

بعدادم به دوستش مضنون بشه

اوناارزش ندارن

حالا فک میکنن شوهرشون چه تحفیه که نگرانن دوست مطلقشون بدزده شوهرشونو

شوهری که اینقد زود وا بده همون بهتر مخش زده شه بره به درک وگرنه مجرد و متاهل با مشکل اخلاقی شدید ریخته تو جامعه تا کی مراقب شوشو جونش باشه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

حالا فک میکنن شوهرشون چه تحفیه که نگرانن دوست مطلقشون بدزده شوهرشونوشوهری که اینقد زود وا بده همون ب ...

آره

البته طفلی ها میگن به دوستمون مصنون نیستیم شوهرمون سالم نیست. به خواهرمون هم نظر داره

امامن نمی فهمم چه ربطی داره

یعنی اینها شوهرشون نشسته توخونه دوسشون میاد؟

خب صبح بیاد 

خونه نیست بیاد

خودشون برن

پارک برن

والا...چه حرفای عجیبی بخدا

یعنی بی شوهر اینا هیچ جا نمیرن؟

آرهالبته طفلی ها میگن به دوستمون مصنون نیستیم شوهرمون سالم نیست. به خواهرمون هم نظر دارهامامن نمی فه ...

من زیاد دیدم از اینجور آدما 

شوهر اینجچری همون بهتره که نباشه ولی اینا از همه دوری میکنن چون بشدت ترس دارن از ازدست دادن شوهرشون و همرو رقیب میبینن و نگرانن و درکشون نمیکنم 

شوهرت چشمش ناپاکه ربطی به هیچکس نداره

دختر مجرد متاهل جدا شده 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من زیاد دیدم از اینجور آدما شوهر اینجچری همون بهتره که نباشه ولی اینا از همه دوری میکنن چون بشدت ترس ...

آفرین دقیقا👌🏻

آدمها که ور دل هم‌نشستن

ادم برای دوستیش هم وقت وانرژی گذاشته

سالم باشن ترسشون مهمله

من در مورد اینجا نظری ندارم چون اینجا فقط از چاله به چاه طرفو میندازن

به نظرم هرکاری که درسته طرف باید فکر کنه و انجام بده ن اینکه دهن بین باشه و به حرف بقیه باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

و چه دوستایی که زندگی ها رو به زدن

کم هستن کم

چون ماالهیاتی هستیم دوستانم محجبه درکی ندارم

خودشون وقتی میان که سوهرم نیست

مثلا نیم ساعت میاد نوزادم رو ببینه ساعت ۱۰ صبح میاد۱۰/۵میره.

شوهرم ۶ میاد

میشه بگید چه آسیبی میزنه طفلک؟؟

فرداروزی دریک چشم بهم زدن زندگی من بپاشه تاوان سو طن من هم بوده.

عزیزم دیدارواختلاطی نباشه چراباید مشکل پیش بیاد؟

مثلا دوست شماطلاق گرفت فقط تلفنی تماس دارد سالی دوبارکافه هم رو ببینید

چطور بهم بزنه؟؟؟

خب آدم باید درانتخاب دوست هم دقیق باشه

من در مورد اینجا نظری ندارم چون اینجا فقط از چاله به چاه طرفو میندازنبه نظرم هرکاری که درسته طرف بای ...

بله درسته

اینجا هم افرادفرهیخته اند هم اقشار مختلف

من به عنوان یک الهیاتی گفتم.

منتها دیدارها درهرصورت باید کنترل شده باشه شمادوست متاهل داری با۳ بچه عاشق شوهرش

اون هم اگه دعوت کردی حتما فواصل رورعایت می کنی ازشوخی بیجاپرهیز می کنی...

بامطلقه هم همین اگه سالی دوبار کافه هم رو ببینید کاری داشت کمک کنی به همسرت نگی مجرده مشکل کجاست؟

دوست من گاهی میاد خونم معلمه یک رو تعطیلی داره.

۲۰ ساله دوستیم بسیااااارمعتقد شوهرش الکلی شد جداشد. بسیار مرفه ومتمولند

ساعت ۱۰ صبح میاد ۱۰/۵میره. شوهرم ساعت ۶ میاد.

اصلااز مسائل خصوصی هم حرف نمی زنیم. شوهرم هم‌نمی دونه جداشده اصلاندیدتش

میشه بگن چه مشکلی پیش میاد؟

خداروخوش نمیاد بخاطر سوظن خداجواب من رو هم باپاشیدن زندگیم بده. اون بنده خداست. دست خودش نبوده...

اگه فرزندمن هم روزی....

بله درستهاینجا هم افرادفرهیخته اند هم اقشار مختلفمن به عنوان یک الهیاتی گفتم.منتها دیدارها درهرصورت ...

من که مشکلی نمیبینم پیش بیاد 

این ذهن کثیف بقیه هستن میگن حرف نزن 

ولی من حالا خودم یه اخلاقی دارم دوست صمیمی دارم و نامزد هستم ازدواج کنم خونه خودم نمی‌برم همه قرار ها خونه مامانم میزارم غذا باشه هرچی باشه دوست نذارم دوست خونم بیاد اخلاق من اینجوریه ولی بیرون و خونه مامانم باشه باهاشون پایه هستم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

من که مشکلی نمیبینم پیش بیاد این ذهن کثیف بقیه هستن میگن حرف نزن ولی من حالا خودم یه اخلاقی دارم دوس ...

آره عزیزم خیلی خوبه

بااجازه سنت رودیدم ۱۶ سال هز من جوانتری

خیلی هم عالییییی🥰

من هم همین کاررو می کردم البته چون الان سنمون بالارفته دوستان من هم ۵ یا۶ سال بزرگترند دیگه نگرانی ریزش می کنه

چون مردان نااهل باشند سن براشون فرق نداره منتها بیشتردنبال زنان جوان وبد ظاهرند

دوستان متین من حدود۴۸ سال صبح بیان اصلابرخوردی ندارن

حدود ۴۵ ویایسگی دنیا عوض میشه

اما کارشماکاملا درسته ان شاء الله هم دوستیهات پایدار هم زندگیت شیرین❤🧡