2777
2789

عزیزم من دختر داشتم برا پسر آی وی اف کردم فقط یه جنین پسر داشتم انتقال دادم خداروشکر گرفت ،خواستم بگم انشالله خدا برات بخاد بگیره ،چیزی که خیلی مهمه باید ازقبل رحمت رو آماده کنی و استرس نداشته باشی،حداقل دوماه قبلش برو پیش طب سنتی بگو میخام انتقال بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دختر داشتم برا پسر آی وی اف کردم فقط یه جنین پسر داشتم انتقال دادم خداروشکر گرفت ،خواستم بگ ...

خداروشکر خدا حفظشون کنه گلم 🙏😍عزیزم دکتر طب سنتی چه کارایی انجام میدن؟ بادکش درمانی و دارو گیاهی؟

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
شما کار خاصی انجام دادید مثبت شدید براتقویت رحم چی خوبه

من یه بار مثبت شد ولی متاسفانه بعد دو ماه سقط شد صبح ها ناشتا عسل و سیاهدانه و زیره میخورم 

هر روز میخوری عسل سیاهدانه زیره هم قاطیش میکنی یا جدا

عزیزم زیره و سیاهدانه رو چرخ کردم و با عسل قاطی کردم هر روز صبح یه قاشق چای خوری و آخر شب هم یه قاشق چایخوری میخوردم و هر شب روغن سیاهدانه به شکم و پهلوهام میزدم

من مرتب گرمی میخوردم خرما ؛عسل سیاه دونه ،یسری دارو هم طب سنتی مخلوط عسل کرد دادم دقیق نمیدونم چی بودن ،چند روز قبل انتقال روغن سیاه دونه میزدم دور شکم و پهلوها و شکم بند می‌بستم،قبل انتقال کله پاچه میخوردم،،اصلا سردی جات نمیخوردم 

من مرتب گرمی میخوردم خرما ؛عسل سیاه دونه ،یسری دارو هم طب سنتی مخلوط عسل کرد دادم دقیق نمیدونم چی بو ...

آفرین درستش هم همینه من هم یه بار باردار شدم همه اینارو انجام دادم و یه خراش رحم هم انجام دادم دو تا جنین داشتم یکیش گرفت و بعد دو ماه سقط شد متاسفانه

سلام من روز دوشنبه انتقال جنین داشتم ولی همون شب قبلش خشکی گلو گرفتم و حالم بد بود. اما روز بعدش به دکترم نگفتم و انتقال دادم حالا سرمای بدی خوردم نمیدونم چکار کنم 

هرچند سر خود چنتا آموکسی سیلین خوردم و از امروز قرص سرماخوردگی هم میخورم

پسرم زندگیمه