2777
2789
عنوان

امروززنگ زدن بهم گفتن ازسایت همسریابی تماس میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد اینم مثل سیم کارت رایگان و هزار کوفت دیگه که پول بگیرن از مردم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
این جدید بود😅

نمیدونم واقعاآخه من همچین کاری نکردم واسه چی زنگ زدن باشماره خطی که به نام خودم بوداسمم روهم گفتن گفت یه ماه پیش ثب نام کردید الان بیاتمدید کن؟؟؟پشمام فقط؟؟🤯

تو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و خسیسه و حیله و طماع و بی مسئولیته و دل به کار نمیده تو رو خدا دعا کنید خواهرم راحت بتونه طلاق بگیره از شوهرش و کسی مانع طلاقش نشه انشالله جون عزیزتون براش دعا کنید حتما😭🤲

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من ثبتنام بودم توسایتش و با مردای زیادی قرارمیذاشتم و میرفتم بیرون هیچ کدوم هیچکدوم حتی یکنعرشون نرمال نبودن . همشون مشکل جنسی داشتنو فقط دنبال رابطه بودن. خانواده های داغون داشتن. وضع مالیای ضعیف. ازنظر روانی و روحی داغون بودن. بعداز یکسال لفت دادم.

یه دهن سرویسی ثبت نامت کرده حتما😂

اکس نداشتی شاید کار اونه؟

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

اسکلت کرده

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
نمیدونم واقعاآخه من همچین کاری نکردم واسه چی زنگ زدن باشماره خطی که به نام خودم بوداسمم روهم گفتن گف ...

فکر میکنم الکی بوده بنظرم اهمیت نمیدادید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه دهن سرویسی ثبت نامت کرده حتما😂اکس نداشتی شاید کار اونه؟

احتمالش هست 🤔اون شماره اون خطموداشت ازش برمیاداینچیزاولی چندماهه کات کردیم🫠عجب اسکلیه اگرکاره اونه